lørdag den 11. august 2012

Lørdags-Love

Hurra! Jeg elsker lørdag uden for mange planer udover at drikke kaffe, læse mad- og boligblade, måske kigge på ny sofa (!!!!) og spise langsom morgenmad med M. Og ikke mindst: skrive under på ny lejekontrakt til en lækker lejlighed centralt i Göteborg. Ægte Lørdags-Love. Jeg er pjattet med det. Måske er jeg knap så begejstret i aften når jeg skal være alene hjemme herude i den mørke skov i Hindås mens M er ude med de nye kollegaer i Göteborg til fis og ballade. PANIK for mig. Kan du anbefale en god tøse-film eller noget?

Glædelig Lørdags-Love til dig

12 kommentarer:

 1. Så I flytter fra blåbærskoven og ind til byen ? Men du virker glad for den beslutning- så glædes jeg med dig :-)
  Hvis jeg kunne flyve, så kom jeg i aften og tilbragte timer i dit selskab :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det havde jo været virkelig hyggeligt. Blåbær- og kantareljagt - og måske kunne du lære mig at strikke???

   Slet
 2. Elsker også lang morgenkaffe. Er ikke god til det med film, men lækker musik, boligblade og stearinlys - sådan er mine aleneaftener.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid hyggeligt med blade. Jeg terper gerne en ordentlig stak i weekenderne. Herligt. Jeg fik også hørt lidt musik i går og tændt lys... det var rart!

   Slet
 3. Hvor dejligt for jer at I har fundet et nyt sted at bo. Ønsker dig en fredelig og hyggelig aften. Tror ikke du skal se tv med gys og skrig. Hvad med MadMen?

  /Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke,
   Nej jeg springer ALTID over gyserfilm - jeg har den vildelste fantasi og kan slet ikke tåle at se uhyggelige film - og da slet ikek hvis jeg er alene hjemme! Uha!

   Slet
 4. Orv, sikke et fint krus :)
  Lyder som en dejlig lørdag. Har du set Bridesmaides? Den er sjov.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kruset er fra BoConcept. Vi har flere forskellige men den her med pixels er min favorit! Jeg så Laksefiskeren fra Yemen, men næstegang vil jeg låne Bridemaides så! Tak for Tippet SuperHelt!

   Slet
 5. Jeg er vild med notesblokken ;) Håber ikke lørdagen gik med lutter kedelige ting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Notesblokken er fra Lagerhaus - de har så mange fine sager med sjove ord og reminders. Lørdagen blev lutter hygge. Heldigvis!

   Slet
 6. Hyg dig i den gamle sofa, drøm om den nye og se en Woody Allen film, kære Marian. Så glemmer du alt om skoven udenfor!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste Sanne. Jeg må have lånt lidt Woody Allen film næste gang jeg er alene hjemme. Men forhåbentlig bor jeg i byen til den tid! Yay!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...