torsdag den 23. august 2012

Min første sofa

Seville 6 pers. Hjørnesofa m. Open End
Jeg har ikke ejet en ægte sofa siden jeg flyttede hjemmefra da jeg var 17-18år. Det har altid været kreative løsninger med f.eks. en boksmadras og nogle puder eller midlertidige låne-sofaer.  Nu er M og jeg blevet enige om, at det er på tide at vi får vores egen sofa i forbindelse med vi skal flytte fra Hindås til Göteborg. Vi har kigget lidt rundt og oprindeligt var jeg meget forelsket i Mags sofaen fra HAY, men den har vi ikke kunne finde her i Göteborg. Vi faldt derfor for Bolia's Seville sofa, som ses på billedet ovenfor - som ovenikøbet var lidt af et kup for de kører med minus 20% på sofaer til 2. september. Yaaay. Nu må det meget gerne blive den 13 september så vores første sofa bliver leveret - i den nye, fine lejlighed.   

3 kommentarer:

 1. Voksensofa! Jeg vil også have et hjem der er stor nok til voksenmøbler!

  Uh, hvor kommer i til at hyggeflyde i den! Yay!

  SvarSlet
 2. Den er SÅ pæn, Marian. Den har jeg sukket efter mange gange.

  SvarSlet
 3. Den ser lækker ud! I sådan en kan man flyde i flere dage iført dyner og chokolade uden nogen finder en..så det må klart være drømmesofaen.

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...