onsdag den 8. august 2012

Min søsters salon

Jeg er pavestolt! Min søster har netop åbnet sin helt egen, fine frisørsalon på hjemstavnen i Skørping. Der er allerede travlt i den lille salon, men jeg fik alligevel lov til at få piftet hårfarven op og fikset spidserne da vi var forbi i weekenden. Min søster og svoger har selv sat lokalerne i stand over sommeren. Resultatet er en skøn frisørsalon med charme, minimalistisk indretning, bunkevis af gode magasiner og lækre hårprodukter til gode penge. Til 14. september er der 20 % på alle klipninger (der i forvejen er et fund), som et brag af et åbningstilbud. Så hvis du bor i det nordjyske og trænger til en sommerklipning, så skulle du måske besøge min søde søster og lade hende kræse lidt om dit garn! Og så må du naturligvis gerne smække tomlen op for Salon Neerup på facebook  - så bliver min søster så glad, så glad!

Salon Neerup
Gl. Skørpingvej 34
9520 Skørping 

14 kommentarer:

 1. Det lyder som et spændende projekt!
  Er det din flotte, røde manke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så spændende! Tak... ja det er mit hestehår ;) Normalt er det alså ikke så flot og blank for det sker ca. kun når en frisør har kræset lidt om det.....

   Slet
 2. Min tommel vejrer allerede opad derinde :)

  SvarSlet
 3. Tak søde søster... du er SÅ sej, og 10000 tak for alt det hjælp jeg har fået fra dig af!!!

  stooort knus til dig!!

  Elsker dig...

  knus poster M

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det mindste Poster. Elsker osse dig!
   Knus tilbage fra Sverige

   Slet
 4. Sikke et smukt, tykt og blankt rødt hår:-) Tillykke til din søster, det ser lækkert ud. Jeg bor desværre for langt væk, selv om jeg trænger til at blive klippet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de pæne ord Marianne. Det er ikke hver dag mit hår er blankt og fint - det er frisørens værk!

   Slet
 5. Tillykke til din søster, og held og lykke til hende:-) Hvis hun skulle have lyst til at skifte navn på salonen, så kunne den jo hedde undercut - det lyder måske sjovere end det er? Kh Jimmy

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak Jimmy! Undercut ville været er ret sjovt navn, men det kan jo misforstås ved kunderne ;) Tak for tippet anyway!

   Slet
 6. Stort tillykke med din søsters salon...........
  Og jeg er alts¨bare ¨så vild med din hårfarve. En dag springer jeg ud i det..... Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste Anette. Det er jeg glad for du synes - men det er virkelig en tjans at holde det fint rødt når man normalt er ret så skandinavisk-blondt-leverpostej og har en høstak, der vokser som en gal.... det er lidt svært at komme væk fra den røde hårfarve igen - både fordi det er i langt hår og tager tid at gro ud, men også fordi det er let at føle sig grå efter man har haft en pangfarve i garnet. Så er du "advaret"

   Knus til dig i det nye hus

   Slet
 7. Super sejt gået! Stort tillykke til din søster :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste Ditte! Jeg er top-stolt af hende!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...