fredag den 24. august 2012

Ny guide med lokale foodie fifs til dig


Fredag i næste uge søsætter jeg en spritny, hjemmestrikket guide med lokale foodie fifs fra fantastiske folk rundt omkring i verden, der deler deres bedste bud på Byens Brændstof i lige netop det område eller den by hvor de bor. Jeg elsker selv at få lokale foodie fifs når jeg rejser, besøger nye områder eller byer hvor jeg ikke selv er hjemmevant. Derfra opstod ideen om denne nye blogserie med en insidersguide til de allerbedste spise- og drikkeoplevelser fra dem, der har allermest styr på det: nemlig de lokale madglade folk. Du kan godt glæde dig til de kommende fredage hvor Byens Brændstof lokker med spændende foodie oplevelser blandt andet fra Aalborg, Berlin, Frankfurt, Herning, Malmö, Odense, Østerbro, Hobro og Göteborg. Forhåbentligt er der lokale foodie fifs for enhver smag - nationalt, lokalt eller internationalt.  

6 kommentarer:

 1. Sikken en god idé!! Og lækkert layout!

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak Ditte. Det er M der har tegnet og mig selv, der har piffet logoet op

   Slet
 2. Svar
  1. Tak Katrine. Det er virkelig spændende med lokale fifs - jeg glæder mig selv helt vildt til de kommende mange fredage....

   Slet
 3. Supergod idé, som jeg glæder mig til at læse mere om. Jeg er selv et madøre, og maden er virkelig en af de største oplevelser, lige meget om man udforsker sin egen by eller er på rejse. Glæder mig vildt meget...

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak Katrine. De første 3 guides er nu på bloggen, men der er flere fede i ærmet :) Glæd dig!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...