søndag den 19. august 2012

Oplevelsesliste


Weekender er bedst når der ikke er for mange planer. Når vi sover længe, drikker kaffe i sengen og spiser langsom morgenmad med blødkogte æg. Og når vi impulsivt finder på hvad vi har lyst til at lave. Jeg har nydt det så meget, at jeg stort set har glemt at tage billeder og blogge om de mange gode oplevelser. Men deler da gerne weekendens oplevelsesliste her:

# Vi har bestilt en ny, fin sofa fra Bolia til vores kommende lejlighed i Gtb. Min første pæne sofa nogensinde. HURRA!

# M blev spottet af en ivrig barbershop ejer i byen, der ville tage hans portræt fordi han synes M så sej ud med skæg og tattoos!

# Vi spiste sushi til lørdagslunch i en park med udsigt over byen. Derefter spillede vi mini-golf i regnvejr ved Slottskogen.

# Søndagsturen gik igen til Skærgården ved Gottskär nær Kungsbacka. Vi spiste sea food i solen og så på både samt badende hunde.

# Hurtig aftensmadsløsninger er blevet til ren luksus: ostebord med specielle oste fra Holland (sommergave fra min chef), Quesadillos med salat, Tex Mex Tacos, etc.  


Hvad er på din oplevelsesliste for denne weekend?

4 kommentarer:

 1. Lyder til at to livsnydere har fundet sammen:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den del er der ingen tvivl om, Marianne. Du kan to vi hygger, min M og jeg ;)

   Slet
 2. Sikke en dejlig weekend oplevelsesliste :) Jeg stemmer også for langsommelighed. I denne weekend har det foregået uden for hjemmets fire vægge :-)Er det ok at copy-paste fra din weekend til en kommende weekend???

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er mere end velkommen Anette - også fordi en tur til Sverige nok er krævet og så kan vi jo lige træffes til en kaf ;)

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...