søndag den 12. august 2012

Squash spagetti

Min mave er ikke så begejstret for store mængder stivelse som f.eks. pasta. Det er superærgerligt for jeg elsker virkelig italiensk mad. Derfor er jeg blevet topglad for at få "falske" spagetti, som er Julienne-skåret squash. Jeg damper min squash spagetti kort over kogende vand og tilsætter blot lidt salt. Easy! Indimellem mikser jeg med M's hjemmelavede pasta fordi fristelsen er alt for stor, men jeg prøver at nøjes med de grønne, squash spagetti når vi får bolognese/kødsauce. Det smager langt bedre end du måske umiddelbart forestiller dig. Uanset hvad, er det et lækkert, grønt og sundt alternativ til aftensmad uden stivelse.

14 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak kusine! Det smager endda også herligt!

   Slet
 2. Ser god ud! Har også prøvet det en enkelt gang, men må prøve med damp!

  SvarSlet
  Svar
  1. Damp gör godt ved sådan nogle gröntsager som squash synes jeg! Slatten squash er nemlig slet ikke naer så dejligt

   Slet
 3. det ser godt ud, jeg har det fint med pasta, men har lagt mig lidt ud i ferien, så måske skulle jeg prøve din variant

  SvarSlet
  Svar
  1. For mange kulhydrater er i hverfald en god vejr frem til en fladere mave. Har jeg hört! Men altså retten smager osgå godt i sig selv uanset om man er på skrump eller får ondt i maven eller bare har lyst til noget andet end det traditionelle!

   Slet
 4. Helt utrolig god ide Marian.......... Tak for tippet, vil prøve det snarest da haven snart bugner af skønne squash :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Husk også at bage dejlige squashmuffins af din höst! Og selv tak!

   Slet
  2. Uhm! ja med masser af krydderier :-)

   Slet
 5. Jeg bruger fintrevet gulerod, Marian. Det er også fantastisk godt. Jeg spiser faktisk meget sjældent pasta nu efter jeg er gået over til Kong Gulerod. Men nu skal jeg prøve Dronning Squash også :)

  SvarSlet
  Svar
  1. uhh jeg må pröve en kombi med gulerod som du laver det Sanne. Det lyder også godt! Haps!

   Slet
 6. Fint snittet og dampet spidskål fungerer også...

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhmn jeg er helt vild med spidskål i forvejen. Jeg må teste det fintsnittet og dampet også

   Slet
 7. Squashpasta er det bedste alternativ i verden. Jeg synes virkelig det er lækkert + jeg ikke bliver mæt på den meget mætte måde jeg bliver af rigtig pasta :)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...