torsdag den 13. september 2012

Sensommer Sund: Give Away med Renée Voltaires Salig Blanding

Det er for alvor tid til at at nusse om sundheden og immunforsvaret. Sensommer og starten på efteråret er nemlig sæsonstart for forkølelse m.m. Jeg er personlig fan af Salig Blanding af svenske Renée Voltaire fordi bogen inspirer med fristede, sundhedsboostende opskrifter, helsefifs og fornuftige forklaringer på forskellige superfoods. Derudover byder bogen også på små, gode historier om råvarer, Renée's holdninger til sundhed og baggrund for opskrifterne. Og ikke mindst økologi, men jeg selv er stor fan af!  Alt pakket ind i pæne billeder og lækkert bogdesign. Jeg har fået lov til at udlove 2 bøger og smider så selv et par af mine favoritsnacks fra Renée Voltaire's produktserie ovenihatten. For hulan hvor bliver det godt. Et kalas med happy hour i sundhedsinspiration. Er du frisk?

For at deltage skal du inden 24 september kl. 22:
1. være fast læser af bloggen
2. dele dit allerbedste sundhedstip eller helseopskrift i kommentarfeltet.31 kommentarer:

 1. Oh, for en gang skyld har jeg lyst til at deltage i en blogkonkurrence!

  Nå, men jeg plejer at tage en håndfuld revet lakridsrod i en syltetøjsglas og hælde lidt kogende vand på. Lade det trække natten over og så har man en ræddi ræddi god ekstrakt når man hoster, har ondt i halsen eller snotter. Der er lindring med det samme. Og så er det så simpelt. Bare ned med et lille shot. Husk at sætte på køl!

  SvarSlet
  Svar
  1. M sagde: vælg hende som var hurtigst og svarede først! Det var DIG! Hurra og tillykke med dine nye bog :)

   Send mig en mail med din adresse så kommer der post fra Sverige snart: marian@neeruplarsen.com

   Glad mandag!

   Slet
 2. Det lyder som en meget spændende bog- den kender jeg slet ikke og vil meget gerne have fingrene i den:)
  Herhjemme er vi røget med på smoothie-bølgen, men selvom man tilsætter olie og proteinpulver, så mætter den bare ikke så længe. Så jeg laver den gerne lidt tyk og spiser den som yoghurt med hjemmelavet muesli ovenpå- sund og nærende morgenmad.. Ligeledes kan det anbefales at erstatte banan med avocado, for den giver samme cremede konsistens, mindre smag og masser af gode fedtsyrer:)

  SvarSlet
 3. Hvor sejt. Jeg vil gerne være med (:

  Har ikke noget decideret helsetip, men jeg føler mig betydelig mere sund og rask når at jeg har en fast døgnrytme, så jeg ikke kommer i underskud af søvn - så det vil jeg gerne anbefale andre.

  - Kit

  SvarSlet
 4. Lige et tip imod hovedpiner..(altså de helt almindelige, ikke migræne) ...Et stykke hvidkåls blad lægges på den hovedområdet hvor hovedpinen "sidder"...Min gamle mor benytter sig af det og det hjælper...hun plejer at binde tørklæde omkring hoved så hvidkåls blad ikke smutter :-)

  inga <3

  SvarSlet
 5. nøj hvor vil jeg gerne ha fingrene i den bog!

  mit sundheds tip må være en klassiker - drik vand, masser af vand!
  Men hvis jeg skal komme med en opskrift som er god til den kommende kolde tid må være et glad varmt solbærsaft med ingær i - mmmm det varmer dejligt og er fyldt med c-vitaminer og ingefæren er super god for immunforsvaret.

  kh mAria

  SvarSlet
 6. Ih hvor spændende.
  Hvis man kan mærke at en hovedpine, forkølelse eller lignende er upcoming, kan jeg kun anbefale at drikke masser af vand, og lave en god ingefær the. Skær en "tommeltot" i tynde skiver og overhæld med kogende vand. Drik gerne med en god honning. Det er noget der virkelig smører halsen, og varmer kroppen helt indefra.
  Og som forebyggende, er timiandråber super gode.
  Lise

  http://lisepaasu.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Mit sunhedstip er god mættende morgenmad. Det giver en god start på dagen og hjælper til at holde blodsukkeret stabilt hele dagen.
  - frk. sveske

  SvarSlet
 8. Mit bedste tip er at have det godt, så kommer det bagefter hvilken mad der er godt for en
  Det vigtigste for mig er at være mig selv og have det godt
  Knus Laura
  Ha en dejlig dag alle sammen

  SvarSlet
 9. lyder som en helt vildt spændene bog, jeg har endnu ikke hørt om den, men er altid på udkig/jagt efter gode sundheds bøger.
  jeg ved ikke om jeg som så har en god opskrift.. hmm
  men mit bedste råd er at spise varieret efter årstidens frugt og grønt, massere af vand, og ikke mindst en god nats søvn.

  SvarSlet
 10. Jeg er ret oldschool med sundhed og velvære!
  Søvn og masser af vand er det aller vigtigste, hvis man er ramt af efterårsforkølelse. Og så måske en lille klar tigerbalsam på hals og under næsen.

  SvarSlet
 11. Aii, sikke en fed give-away. Øko og sundhed i samme bog, og jeg kender den ikke engang, så det ville lige være i min smag. Jeg har selv lige shoppet gode vitaminer og kosttilskud for næsten 1000 kr, så jeg er forberedt på vinteren! Jeg snupper hver dag Omnimin vitaminpille, 2 store C Omnimim, 1 D-pearl og 4 EPA GlA fiskeolie - og for tiden også et skud Kräuterblut hver dag, fordi jeg er kvinde i den alder!!!
  Mit bedste sundhedstip tror jeg må være de 4 kapsler fiskeolie. Min hud holder sig silkeblød på hele kroppen, når jeg tager dem. Har prøvet at stoppe med dem flere gange og efter bare 2 uger er min hud meget mere ru og tør. Så dem tror jeg virkelig på er gode for mig.
  KH Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. TILLYKKE Marianne! Du har vundet den ene af de to bøger. Jeg lod fingeren rulle ned over skærmen.... og M sagde STOP ved dit navn! Send mig en mail med din adresse så sender jeg dig Salig Blanding + lidt snack.

   Marian@neeruplarsen.com

   Slet
 12. Mit bedste sundhedstip må være, at huske at le hver dag :-)

  Vh Stephanie
  agf_fanen@hotmail.com

  SvarSlet
 13. Mit bedste sundhedstip må være masser af ingefær i en lækker juice/smoothie (og for den sags skyld al det mad man kan proppe det i) og masser af vand.

  SvarSlet
 14. Lyder som en virkelig lækker bog, jeg da mægtig gerne ville læse mere i :)
  Mit bedste sundhedstip må være at trække vejret rigtigt, noget der lyder så simpelt, men er rigtig svært at huske og praktisere i en travl hverdag. Men det har en stor betydning for vores velbefindende.

  Kh Kristina
  knollkristina@gmail.com

  SvarSlet
 15. Sikke nogle lækre præmier!
  Mit bedste sundhedstip må være en god nats søvn. Såre simpelt og slet ikke banebrydende i nogen forstand. Men gode 8 timer giver altså bare en bedre dag, en sund krop og godt humør - det sidste er klart det vigtigste for mig :)

  - Clara

  SvarSlet
 16. Åh, den bog vil jeg virkelig gerne vinde! Har netop afleveret den svenske udgave på biblioteket, men fik desværre ikke så meget ud af den pga. mit knap så gode svensk-talent. Men bare billederne og layoutet (jeg er vel grafiker :D ) får mig til at ville læse og læse.

  Mit allerbedste sundhedstip er, at have det homøopatisk lægemiddel Infeksin i husapoteket. Det er rigtig godt når en influenza nærmer sig, forkølelse, ondt i halsen osv.

  SvarSlet
 17. Det allerbedste sundhedstip er og bliver: drik masser af vand :-)

  JulieM93@hotmail.com

  SvarSlet
 18. Jeg har haft lånt bogen på biblioteket, den er virkelig lækker og gennemført!
  Jeg gør alt for lidt i sund livsstil, men jeg prøver at leve efter devicen, at når jeg synder med søde sager, skal det være af højeste kvalitet, ikke noget ligegyldigt.

  SvarSlet
 19. Lækker bog, god kombi!
  Mit sundhedsråd må være; elsk, spis, oplev verden og nyd din familie! Husk at leve...NU :0) Hilsen cupcake-stylisten.blogspot.com

  SvarSlet
 20. Mit bedste sundhedstip er husk at gøre noget hodt for dig selv. I mit liv er det yoga, som giver mig styrke og hjælper mig igennem vinteren. Kan stærkt anbefales.

  SvarSlet
 21. Tygger citronmelisse blade, ved halsbrand :)

  SvarSlet
 22. Jeg ved ikke hvad mit bedste sundhends tip er.
  Men tror at det er at drikke nok vand og spise sundt og dyrke motion :)

  SvarSlet
 23. Mmm, jeg er ikke sådan een der har sundhedstips. Til gengæld har jeg altid brug for dem. Men man skal HUSKE at tage nok med tøj på, for man bliver aaaltid pisseforkølet i de der overgangsperioder. Det er så dumt at være nede med nakken i to uger, bare fordi man glemmer sin jakke, fordi solen skinner. Der kan stadig være koldt, selvom solen skinner. Med vind und alles.

  Det var virkelig et nedern råd. Mm. Kaffe er dejligt! Og man bliver glad af at drikke dejlige ting. Og så er det en fin ide at forberede fx eftermiddagssnacks inden man bliver småsulten, så man ikke snupper den lette løsning. Så kan man bare lige hente gulerodsstavene og nøddeblandingen ude i køkkenet.

  Jeg ruller. Fin give away altså!

  SvarSlet
 24. Jeg vil meget gerne være med! Kig også gerne forbi mine 3 giveaways!

  Personligt har jeg en meget sød tand især når det kommer til chokolade. Da min bedre halvdel lavede lagkage sidst havde han revet chokolade til lagkagen og stillet resten i køleskabet.

  Jeg lavede så noget blandet frugt med lidt mager cremefraiche og en lille smule revet chokolade ovenpå, der skulle ikke ret meget chokolade på før at det gjorde en kæmpe forskel så jeg stadig fik en sund portion ud af det

  SvarSlet
 25. hmmm.vand, nødder, spinat, bær og nydelse....så skal der kærlighed til og det er en god ting at lave maden selv....det tror jeg er rigtig sundt!!!

  SvarSlet
 26. Lækker bog, tror jeg. Mit bedste sundhedstip er nok noget så kedeligt som planlægning. Planlægning, planlægning, planlægning! Jeg kan tydeligt mærke på mig selv, at jeg meget nemmere holder den sunde linje, hvis jeg har lavet madplan, så jeg ved, hvad jeg skal spise, skrevet indkøbsliste, så jeg ved, hvad jeg skal købe (og ikke mindst, hvad jeg ikke skal købe!), og når jeg har planlagt min træning for ugen, så det er en del af min kalender og ikke noget, jeg skal passe ind i sidste øjeblik. Ja, kedeligt som sagt, men det virker sgu! :D
  Og et lidt mere sjovt råd: Giv dig selv lov til at holde fri en gang imellem, så det ikke kun bliver all work and no play ;)

  SvarSlet
 27. Jeg er fast læser via Bloglovin og mit bedste helsetips må være altid at have en god hjemmelavet økomüsli i en bøtte på huset. Alletiders trick til at få kerner og nødder i ungerne - super lækkert ovenpå skyr til morgenmad - mættende og sundt med forskellige kerner og flager alt efter smag.

  SvarSlet
 28. Jeg er lige kommet forbi bloggen da jeg søgte efter en opskrift på pæremuffins - din opskrift må jeg prøve af! Mit bedste sundhedstip må være alt med måde (gælder dog ikke grøntsager som gerne må indtages i større mængder).

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...