torsdag den 20. september 2012

Spisetid - ny kogebog fra Louisa Lorang


Du kan godt begynde at glæde dig og planlægge en tur i boghandleren. I næste uge udkommer Louisa Lorangs nye kogebog: Spisetid - god mad til store og små! 

Jeg har fået lov til at smuglæse i bogen og er som altid virkelig begejstret for Louisas opskrifter. Det er en familiekogebog med enkelte hverdagsretter, der både tager hensyn til små- og store smagsløg. Louisa opfordrer også til at tage børnene med i køkkenet og dermed gøre madlavningen til en fælles aktivitet. Herhjemme er der ingen børn, men vi elsker at lave mad - også til hverdag, selvom det gerne  skal været nemt og hurtigt når vi kommer sent hjem og er godt sultne. Bogen byder naturligvis på inspiration til både morgenmad, madpakke, søde lækkerier og aftensmad. Jeg er især fristet opskrifter som Brandvarm kærlighed, Kylling i Garam Masala, Sliders og Pasta med squash og ricotta. Og billederne er simpelthen så fine. De har et særligt retro-look, som vækker hyggelige barndomsminder. Hurra for ny inspiration til madlavningen for kogebogen er bestemt også for os, der ingen børn har, men som stadig elsker comfort food og lækkert mad i hverdagen. 

4 kommentarer:

 1. Uhh den ser spændende ud. Den kommer på ønske sedlen med den samme :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå. Den er min nye favorit allerede...

   Slet
 2. Jeg holder meget af kogebøger :)
  At læse dem og blive inspireret.
  Kigge billeder og nyde ordene.
  Eller læse ordene og nyde billederne:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lige praesict også det jeg gör! Dejligt med ny inspiration til madlavningen, nye råvarer, måder at anrette, nye smage, etc!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...