mandag den 24. september 2012

Vindere af Salig Blanding

Det er blevet mandag og kl. er 22. Ved tilfældig udtrækning og med M som dommer har jeg udtrukket to heldige kartofler, der begge bliver boostet med ny sundhedsinspiration fra selveste Renee Voltaire's skønne bog: en Salig Blanding. Rawfood opskrifter, smukke fotos, superfoods og meget andet venter disse blogdamer:

Marianne

Pille

God fornøjelse til jer begge. Send mig en email med jeres postadresse så er der snart post fra Sverige til jer!

5 kommentarer:

 1. Yay! jeg har vundet noget! Hvor tit sker det lige! Næææh, hvor jeg glæder mig! Og jeg må vist liiige spise sukker den dag, den der pakke kommer!
  Sejt, Mariann, tak tak! Takkeditaktak!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hurra! Håber du bliver glad for bogen. Den sendes i naeste uge!

   Slet
 2. Fantastisk dejlig overraskelse at få her på en grå og kold dag i Danmark. Jeg kender som sagt slet ikke den bog, så jeg glæder mig virkelig meget til at se den og blive inspireret til noget mere sundhed. På forhånd tusind tusind tak for fed præmie og du må hilse M og sige tak fordi han var min lykkens Pamfilius:-) Sender dig en mail privat også. Knus Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. M er en lykkefugl! Super at du blev glad for overaskelsen. Bogen sendes i naeste uge!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...