tirsdag den 2. oktober 2012

Ugens madplan

Denne uge er heldigvis knap så hektisk som sidste og vi skal spise hjemme de fleste aftner. Vi var sent hjemme fra Århus søndag så vi udskød indkøb og planlægning til i går. Køleskabet var virkelig tomt så vi trængte til at få fyldt op i depoterne igen. Madplanen denne uge kom derfor til at se sådan her ud:

Mandag:
Æggekage med bacon og grøn mormorsalat.
(fordi det var vi havde tilbage fra sidste uge)

Tirsdag:
Jeg er alene hjemme og laver nok noget med portobello svampe og en slags salat.

Onsdag:
Broccolisuppe med citron-ricotta og brød
Opskrift fra Louisa Lorangs Spisetid

Torsdag:
Chili con carne

Fredag:
Skinkesnitzel med råkost, æbler og kartofler + lidt kapers på toppen

Lørdag:
Steg, rodfrugter og en sauce f.eks. rødvin

Søndag:
Rester

Hvad mon du skal spise i denne uge?

8 kommentarer:

 1. Jeg bestilte Spisetid igår og venter nu på at få den med posten, jeg er meget spændt på at kigge i den og finde spændende retter til vores madplan - det bedste på vores madplan i denne uge er menuen i dag som er citruskylling med broccoli og cashewnødder, jeg har lavet den før og den er bare så god!

  SvarSlet
  Svar
  1. Deler du mon opskriften på din citruskylling? Den lyder jo himmelsk!
   Og glæd dig til SpiseTid - den er min nye favoritbog!

   Slet
 2. Jeg håber du viser broccolisuppen frem, det lyder dejligt og jeg elsker Louisas opskrifter. Jeg har no clue om min egen middag for tiden, da det hele er tilfældigt på grund af flytteriet:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg spørger lige om lov til at dele opskriften :) Uha ja. Flyttemad bliver altid noget a la pizza, selvom jeg ofte pakker køkkenet ned som det allerallersidste for at kunne spise ordenligt!

   Slet
 3. Fiskefilet:)
  Og så er der ekstra fokus på det grønne, så der er både tyrkisk porresuppe, bagt græskar, salat med æble og lakrids og møbrd på grøn bund på denne uges menu. Masser af grønt, for vi skranter alt for tit begge to..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold op for nogle kreative opskrifter med masser af sundhed. Lækkert! Og godt at I også fik fiskefilet på menuplanen. Det holder ;)

   Slet
 4. Jeg skal have ærtesuppe,rester i dag, fiskefrikadeller, omelet og til sidst blomkålsgratin :) Kig evt. forbi min blog :)
  Må jeg spørge, hvad er en grøn mormorsalat? Det er vist slang, jeg ikke kender til!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhmn din madplan ser også god ud!

   En mormorsalat er sådan en klassisk grøn salat med ærter, majs, tomat, agurk og ikke så mange eksotiske ingredienser ;) Som den du kan ser her:
   http://braendstof.blogspot.dk/2012/06/comfort-food-salat-fra-barndommen.html

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...