torsdag den 22. november 2012

Byens Brændstof: Lokale Foodie Fifs fra San Francisco, CalifornienI dag tager deler Ida hendes Lokale Foodie Fifs fra San Francisco, hvor hun har boet og arbejdet gennem længere tid.   Ida er 27 år, en eventyrer og en 'krea-nørkler'; hun elsker at rejse, strikke, spise og fotograferer. Hun rejste oprindeligt til San Francisco som aupair og forelskede sig hovedkuls i byen og den åbne amerikanske mentalitet. På mange måder er USA stedet hvor ida 'blev voksen' og det har derfor et helt specielt sted i hendes hjerte. I august i år startede hun på drømmestudiet som jordemoder i Esbjerg. Du kan følge Ida på bloggen Far West Logbook, hvor hun tryller med smukke fotografier og ord fra livet i det vestjyske. Idag har i øvrigt taget alle billederne til dagens indlæg.

1. Hvor spiser du brunch eller morgenmad i San Francisco?
Chow serverer fantastiske Huevos Rancheros serveret af søde tjenere. De har en lille terasse i baghuset, men min yndlingsplads er ved vinduet forrest i restauranten. Der er altid en masse at kigge på. 
Cafe la Taza og The Pork Store Cafe ligger også højt på min liste.

215 Church St

F.eks. 2470 Mission St

1451 Haight St2. Hvor spiser du byens bedste frokost i San Francisco?
Jeg elsker mexikansk mad både gourmet style og god gammeldags streetfood; Taqueria Cancun falder i den sidste kategori. Lille, travl og farverig med masser af valgmuligheder og smag. Jeg er vild med deres Super Burrito med kylling og deres Super Tacos med kylling eller carnitas, men deres quesadillas er skam heller ikke noget man skal kimse af. Husk at bestille en aguas fresca og sœt dig derefter ned på bœnkene blandt hipsters, latin amerikanerer og børnefamilier. Hej San Franciscans!2288 Mission St

3. Hvilke cafeer eller kaffebarer kan du anbefale i San Francisco?
Schubert's har det største udvalg og de billigste kager jeg endnu har fundet i San Francisco. The Swedish Princess er uden tvivl den bedste i min bog, men jeg har hørt gode ting om deres Chocolate Mousse, …..

Der er et vœld af kaffebarer og, alt efter hvem du taler med, er Four Barrel Coffee, Ritual Roasters og Blue Bottle Coffee den/de bedste (jeg er desvœrre ikke den store kaffedrikker). Indretningen og menneskene i Four Barrel Coffee nœrmest skriger San Francisco. De har desuden deres egen kafferister i bagbutikken, som man er velkommen til at tage et kig på. Det er bestemt et besøg vœrd. Er du vild med tœrter og fedt interior design, så smut er tur forbi Chile Pies.521 Clements St
375 Valencia St


1026 Valencia St2900 18th St

314 Church St

4. Hvor spiser du den bedste middag i San Francisco?
Det er endnu ikke lykkedes mig ikke at stå i kø for at spise middag hos Burma Superstar; mandag såvel som lørdag, der er altid sultne mennesker her. Heldigvis er ventetiden som regel kort og der er bœnke og varme lamper til de ventende gœster. Deres Tea Leaf Salad er lavet af 11 forskellige indgredienser og er grunden til at jeg kommer tilbage gang på gang; den smager himmelsk. King of Thai Noodle House, Fresca og Pizzeria Delfina er også blandt favoritterne.

309 Clement St

639 Clement St

2114 Fillmore St3611 18th St

5. Hvor drikker du byens bedste drinks?

The Elbo Room er hipster-heaven med en bar nedenunder fuldendt med foto automat og flipper spillemaskiner. Første salen spiller musik; der er nye genrer hver uge. Frjtz har en billig happy hour og pomfritter med lœkre dips.

647 Valencia St

590 Valencia St


Hvem gad ikke godt et smut til San Francisco og nyde lidt af det amerikanske køkkens mangfoldighed, det gode vejr og en ægte storbystemning? Jeg er ihvertfald KLAR til at pakke kufferten og den store appetit. Tusind tak til Ida for Lokale Foodie Fifs fra hendes tidligere by, San Francisco, og for lån af de smukke fotos. 

2 kommentarer:

  1. Ihhh altså! Nu fik I mig jo til at ville tilbage til San Francisco - NUUUUU!!!! Jeg vil sidde på min lille bænk i Sausalito og nyde min deli sandwich fra købmanden i svinget, drikke min lyserøde Snapple, snacke Kettle's og nyde udsigten over GG Bridge....

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg har bestemt også fået lyst til at rejse til San Francisco! Skal vi stikke af sammen?!

      Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...