tirsdag den 13. november 2012

Kaffekærlighed

The Coffee Collective er et gourmetkaffe-kollektiv i København med eget mikroristeri og kaffebarer blandt andet i Torvehallerne og på Jægersborggade på Nørrebro. Jeg besøger altid en af kaffebarerne når jeg er i byen for, der er ingen tvivl om at de kan deres kaffekram! Nu har de 4 kaffefolk bag The Coffee Collective udgivet en grundbog til alle os kaffeelskere, der sætter pris på en god kop kaffe og som gerne vil lære meget mere om brygning, kaffebønner, cupping, ristning, smagning, latte art og alle de andre inspirerende elementer, som høre med til den gode kaffe. Bogen er virkelig informativ, grundig og fin - med flotte billeder og forstålige forklaringer af kaffetermer og begreber. Måske bliver det en af de få madbøger, som jeg bliver nødt til at læse fra start til slut for at suge alt det nye kaffestof til mig. Snupper straks en espresso og giver mig i kast med kaffekærligheden....

"God Kaffe. En grundbog for kaffeelskere" koster 299 kr og kan blandt andet købes her. Jeg synes det er en perfekt julegave til enhver kaffeelsker.

2 kommentarer:

  1. jeg holder også af god kaffe og lækre bøger :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Så må du have dig en ægte coffee table book - og den her er virkelig god! Jeg er så inspireret allerede og har bare nået at læse et enkelt kapitel!

      Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...