tirsdag den 20. november 2012

Søstertid

De sidste par dage er blevet tilbragt i selskab med min søster, der har været på besøg fra Nordjylland. Vi har slappet af, drukket kaffe, snakket, været i spa, gået tur, spist indisk take away og har bygget mini-burgere herhjemme. Hun har både fået ny vinterjakke, en formiddagslur i Arken Spa og er fan af det store, svenske udvalg af bland-selv godis. Den store rundvisning i Göteborg. Familietid og afslapning i søsterselskab gør underværker. I dag flyver hun hjem, men vi ses heldigvis i starten af december igen.

8 kommentarer:

 1. Åh hvor dejligt med søstertid - i har vel nok hygget!
  Jeg glæder mig også til jeg får bror/søstertid mellem jul og nytår, min lillebror bor nemlig også i Nordjylland.

  Rigtig dejlig tirsdag til dig Marian, jeg håber du er blevet frisk igen?

  Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er hyggeligt med familietid! Tak for din hilsen - jeg er stadig ikke på toppen, men jeg er på vej :)
   Rigtig god tirsdag til dig også Maria =)

   Slet
 2. Hvor lyder det hyggeligt :)

  SvarSlet
 3. Jeg har altid ønsket mig en søster !
  .)

  SvarSlet
 4. Det lyder smadder hyggeligt. Så er der pludselig ikke så langt hjem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er nemlig bare dejligt, at mærke at dk er ganske nær trods alt =)

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...