torsdag den 1. november 2012

Status pt: Slowmotion

Min krop har tvunget mig til at gå i slowmotion efter et alt, alt for hektisk år. I de her dage lader jeg derfor opvasken stå og lytter til Florence & the Machine's smukke Cosmic Love som jeg kan høre om og om igen. Dagen går langsomt, posten køre gennem gården på sin fine, gule knallert, jeg drikker sødmefyldte øko-teer, pønser på fremtiden, skriver ting i notesbøger, spiser sundt, læser i forskellige bøger og kigger på billeder. Nu gælder det om at få fornyet mit brændstof igen.

12 kommentarer:

 1. Jeg sender dig rigtig mange tanker!
  Det gør jeg faktisk jævnligt- tænker på dig:)
  Pas nu godt, rigtig godt på dig selv!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for tanker - jeg sender mange tilbage til dig Miri =)

   Slet
 2. Jeg hepper på dig, Marian. Håber du kommer i gear igen snart,

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malene - jeg satser på snart at sætte i 1. gear igen ;)

   Slet
 3. Uha, godt at du passer på dig selv, nu.

  Man skal jo nok nå det hele, selv om man tager tempoet et par skridt ned.

  Den gule er så fin!

  Kram og ro direkte fra Amager.

  SvarSlet
  Svar
  1. Herligt med kram og Amager-RO... jeg skal øve mig meget i slowmotion for er vant til fuld fart frem!

   Jarhhh fine gule postcykler og knallerter her i Gbg ;)

   God weekend til dig Pille =)

   Slet
 4. Ønsker dig langsommelighed og Mariantid. Pausen er ofte der vi udvikler os mest :) Knus Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Anette. Og hvor har du ret. Jeg har kommet på så mange ideer her i min tvungne pause. Der er ingen slowmotion i tankevirksomheden ;)

   God weekend til dig i det Nordjyske

   //M

   Slet
 5. Dejligt indlæg. Dejligt du passer på dig selv.

  VH Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak Hanne. Jeg passer smaddergodt på mig selv. Håber du får en rigtig god weekend.

   Vh M

   Slet
 6. Pauser er det bedste, man kan gøre. Tænk engang, at du knoklede løs hele sommeren! Velfortjent med en gang slo-mo, det er der ingen tvivl om. Det med at sidde og kigge ud af vinduet, dét skal man ikke undervurdere. Hep på langsomheden!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forsøger slo-mo stilen, men det er altså lidt svært.... Det har været et helt år snart uden ordentlige pauser, så jeg forsøger at lytte til kroppen denne gang ;)

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...