søndag den 9. december 2012

3 julekageopskrifter til dig

Her i hytten er vi endnu ikke selv kommet igang med julekagebagningen. I år overvejer jeg nemlig om jeg ikke skal teste de svenske julekageopskrifter i stedet og dele dem her på bloggen? Men derfor kan du da sagtens komme igang med de klassiske danske julekager, som vi alle elsker: Vaniljekranse, pebernødder og brunkager. Du får mine opskrifter på de 3 julekager lige her. Alle er bagt, smagt og testet flere jul i streg med stor fornøjelse og nydelse. Klik på de kreative links nedenfor, så kommer du direkte til de 3 julekageopskrifter. Fra mig. Til dig:

Verdensbedste Vaniljekranse

Go Go Nuts... Pebernødder

Brunkager. I love you.


Glædelig 2. søndag i advent. 

4 kommentarer:

 1. Mange tak :)
  Her er lige bagt brunekager med familien. En hyggelig måde at tilbringe 2.advent :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er smadderhyggeligt at bage når man er flere sammen. Og brunkager skal vi også bage i år...

   Slet
 2. verdens bedste vaniljekranse må gerne komme i min retning. det er desværre ikke realistisk, at jeg kommer til at bage i år - så det må blive min søsters hjemmebag, jeg nyder godt af:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nu også dejligt at nyde andres julebagerier. Det er hyggeligt at bage selv, men det er jo slutresultatet der tæller. Ville sende masser af vaniljekranse til dig hvis jeg boede om hjørnet ;)

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...