torsdag den 6. december 2012

Hjerternes tid

Julestemningen sniger sig langsomt ind på mig som en ninja i natten. Måske er det fordi jeg har tilbragt denne uge i kærligt selskab med gode venner og min familie i sneklædte Danmark. Måske fordi jeg har nydt det første julemad; pebernødder, ris ala mande, skumnisser og julebord med alt hvad der tilhører. Måske fordi jeg har besøgt julepyntede hjem med børn, der snakker om drillenisser og julekalender. Julen er hjerternes tid - og trods det alt-alt-for tunge mad - brændstof til både krop og sind. Jeg genovervejer lige om vi skal skrue op for julerierne i det lille hjem når vi kommer tilbage til Sverige på lørdag....

2 kommentarer:

  1. min julestemning lader sig også vente på sig, jeg har dog planer om at gøre en krafig indsats for at få den ind under huden i løbet af weekeden.
    Jeg skal på julegaveshopping, høre julemusik og måske endda pynte lidt op :-)

    SvarSlet
  2. Skru endelig op for julestemningen - det er lys og glæde i en mørk tid...

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...