søndag den 16. december 2012

Lønstrup

Et af de sidste stop på Tour De Danmark i sidste uge var Lønstrup, der er et af de smukkeste steder i Nordjylland (næst efter Rold Skov naturligvis!). Der er bare noget helt særligt over farverne, luften og stemningen ved vestkysten, som jeg holder så ufatteligt meget af. Og lørdag formiddag viste Lønstrup sig virkelig også fra sin fineste side. Tak Danmark for en dejlig uge! Nu tæller vi allerede ned til vores næste DK visit til den helt store juleguldmedalje....lige om lidt!

12 kommentarer:

 1. Skønne billede fra et af mine absolutte nordjyske yndlingssteder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria. Jeg synes også det var så skønt at være tilbage i Lønstrup for en kort stund.

   Slet
 2. Smukke billeder. Kan godt forstå det var et stop på ruten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malene.... jeg er vild med den nordjyske vestkyst ;)

   Slet
 3. Jeg elsker også vestkysten, men i Lønstrup synes jeg bare, at den er allebedst:) Vi er der altid et par gange hvert år og drømmen er selvfølgeligt, at vi en dag får råd til at købe et sommerhus der. Det kræver så vidst bare lige, at vi vinder i Lotto :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det ville da være helt vidunderligt med et sommerhus i Lønstrup. Frem med lotto-sedlerne ;)

   Slet
 4. Hold nu kaj, hvor er kutterbilldet fint. Lyset er helt ekstraordinært!

  juleguldmedalje er et alletiders ord!

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK PIlle. Jeg er vild med fiskekutterne langs stranden. Og juleguldmedalje er hermed føjet til min nudanske ordbog!

   Slet

 5. Smukke billeder.. Jeg elsker Lönstrup, der er sä hyggeligt pä alle tider af äret ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak AnneMette- jeg er også pænt facinered af Lille, men meget fine Lønstrup!

   Slet
 6. Hold op nogle virkelig fine billeder...så smukt lys og fine motiver!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...