torsdag den 17. december 2015

KAFFE-GAVER: Julegavehits til de kaffeglade


Jeg elsker kaffe. Og hele stemningen omkring udvælgelsen af kaffebønnerne, selve kaffebrygningen, nydelsen af en god kop kaffe og det sociale hvor man drikker kaffe i selskab med andre. På svensk hedder den sociale hyggestund med kaffe/te og evt kage "fika". Fra en ægte kaffeelsker får du derfor inspiration til 5 gode kaffegaver, som du enten selv kan ønske dig eller pakke ind som julegave til den kaffeglade onkel, veninde eller kollega. Here we go:

#1 KeepCup er et MUST for alle kaffeelskere. Det er den ultimative to-go-kop, der endda er miljøvenlig, standard barrista størrelse og virkelig smart når man er på farten. Jeg har selv to og jeg elsker dem. På KeepCups hjemmeside kan du selv designe koppen, men den sælges også i flere butikker efterhånden.

#2 Gode kaffebønner modtages altid med kyshånd. Der er mange kaffebarer, der rister egne bønner så du kan lave kvalikaffe hjemme på espressomaskinen. Jeg er især glad for Da Matteo's kaffebønner i Göteborg, La Cabra's bønner i Aarhus, The Coffee Collective i København. Men du kan også få en fedt kaffeabonnement fra Øristeriet, der især har virkelig gode, økologiske espressobønner - se mere hos Øristeriet.

#3 Noget sødt og lækkert til kaffen. Urtekrams økologiske spelt-cantuccini eller lækkerierne fra Konnerup & Co hitter altid hos mig. Chokoladehåndværk med ekstrastor passion. Jeg kan i øvrigt anbefale at sende chokolade fra Konnerup i stedet for en blomst!

#4 Bogen "God Kaffe" fra The Coffee Collective er kræs for kaffefans. Den er informativ, letlæselig og virkelig herlig. Læs min anmeldelse her

3 kommentarer:

 1. Ja tak , jeg tager gerne det hele :)
  !!!
  Sidder og drikke kaffe og spiser brunkager :)

  SvarSlet
 2. Hej Marian
  Kan du sige hvor man kan købe KeepCup i Århus?
  Vh Charlotte G

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Charlotte,
   Det ved jeg faktisk ikke - jeg har købt begge mine i Göteborg. Men jeg mener, at Barasso sælger dem, så kig da forbi en af deres cafeer og tjek. Held og lykke med jagten ;)

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...