søndag den 20. januar 2013

Kål fjernsyn + Kaffe radio.

En af de ting, jeg synes er helt fantastisk ved blogland er, at de mange ildsjæle som deler min passion for at formidle mad-, opskrifter og råvarehistorier. Nogle af mine yndlings-madbloggere kan du lige nu opleve i Radioen og fjernsynet hvor de blandt andet snakker om henholdsvis kål og kaffe samt chokolade. I dag hjemmehygger jeg derfor mens jeg lytter til søde Linn fra Frk. Kræsens nye radioprogram (lyt her). Linn har blandt andet lavet et fantastisk interview med Klaus Thomsen fra the Coffee Collective om kaffebønner, kaffebrygning og god kaffe. Jeg ser også de skønne Kålkællinger, Emilia & Camilla, med fine kjoler og røde læber dele deres kærlighed for kål i det danske land på dr.dk. (se her). Jeg er fuld af beundring for de dygtige og kreative kvinder, der er med til at formidle god mad og råvarehistorier - og kan virkelig anbefale og at du bruger din søndag på både radio- og tvprogrammerne. 

10 kommentarer:

 1. Hørt, hørt!!

  Hav en rigtig dejlig søndag!!

  SvarSlet
 2. jeg er også fan af både kåldamerne og den dygtige linn. det er simpelthen en fornøjelse at se og lytte til.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg er virkelig enig. Hvor er det dejligt med inspirerende og kreative kvinder som dem!

   Slet
 3. Marian - hvor er du sød der skriver så fint. Jeg siger stort stort TAK for at du vælger at skrive sådan et fint indlæg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig så lidt Linn. Jeg er fuld af beundring over hvor kreativ og dygtig du er!

   Slet

 4. Ähh, jeg har ventet pä at Kälkaellingerne skulle komme som podcast og endelig er de her, sä nu skal jeg se käl :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæd dig AnneMette - de er vidunderlige og charmerende. Skønne madprogrammer!

   Slet
 5. Kaffebønner er bare så flotte. Nu har jeg så fået en ustyrlig lyst til kaffe:-)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...