fredag den 4. januar 2013

Karsesalt - æggets nye bedste ven

Æg, karse og salt - tre ting, der er ret gode venner i mit køkken. Inspireret af en opskrift i Louisa Lorangs kogebog Vild med Grønt har jeg nu bikset karsesalt sammen til mine æggemadder og morgenæg. Uhmn... en skøn fornyelse på morgenbordet her i huset. Opskriften er så enkelt, at jeg håber det er ok at jeg deler den her, så du også kan få fornøjelsen af karsesalt til dine æg. Louisa Lorang serverer karsesaltet til vagtelæg og trøffelskum - og den kombination skal jeg snarest muligt teste også. Haps.

Du skal bruge:
1/2 dl flagesalt (jeg miksede med Urtekrams Himalayasalt og det går også fint)
1 bakke karse

Sådan gør du: 
Klip karsen og bland med saltet i en morder. Opbevares i et lukket glas i køleskabet så kan du nyde det i lang tid. Nyd på blødkogte æg, æggemadder - eller på madpakkens kødpålæg. Velbekomme!

5 kommentarer:

 1. Det er bare alt alt for sjældent jeg får spist æg med karse, stor stor fejl - for det smager jo skønt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Karse er også lidt retro - men for pokker det er dejligt!

   Slet
 2. Tak for tippet, søde Marian. Har kun én ting at udsætte på dit tip ... Er karse virkelig så retro? Jeg føler mig pludselig meget ældre end resten af Marketing, men ja du har jo nok ret :)I hvert fald når det står i de der triste plastikbægre i supermarkederne. Hos Aarstiderne kommer det i en sådan en fin lille træagtig beholder. Så yndigt, at jeg føler mig ganske moderne.
  Kram til dig

  SvarSlet
 3. Det enkle er tit det lækreste !
  jeg har karse i mit vindue, skal prøves når det er vokset lidt højre Tak :)

  SvarSlet
 4. Nøj det lyder lækkert!
  Det må jeg prøve :)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...