mandag den 7. januar 2013

Mit tænkehjørne

Pt bruger jeg en del tid i tænkehjørnet herhjemme. Inspirationsartikler, stakkevis af notesbøger, billeder, ord, rejselitteratur, madmagasiner, gemte opskrifter og sundhedsmotivation ligger i en stor pærevælling. Jeg længes efter at skrive ned, lave målsætninger, prioriterer, beslutte og få styr på alt den tankevirksomhed, så den bliver overskuelig og håndgribelig. Det er et nyt år. Og i 2013 skal der nyt brændstof på bålet for mit vedkommende. Jeg skal bare liiiiiige finde ud af hvordan og hvorledes jeg skal gribe det hele an....her i mit tænkehjørne. 

Pønser du på forandringer i det nye år?

3 kommentarer:

 1. Sikke et lækkert hjørne. OG hvor spændende. Gad vide hvad du kommer frem til :)

  KH

  SvarSlet
 2. Det er godt at have et tænke hjørne !
  Synes det er skønt, du er så bevidst om,at der skal fyldes brændstof på dig selv og dit liv. Livet er en gave og vi skal tage det alvorligt, altså vise det respekt og få skabt os det bedst mulige liv.

  SvarSlet
 3. Alle burde have et "tænkehjørne" - dejlig ide <3
  Jeg har slet ikke lyst til forandringer i det nye år, men jeg har planer for 2014 som kræver forberedelse og opsparing i dette år :-) Glæder mig til at følge dit 2013 :-)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...