søndag den 13. januar 2013

Slowmotion

Vi har tilbragt weekenden i absolut slowmotion med god tid til afslapning, seriekiggeri, italiensk slowfood og et kig forbi fotoudstilling "A Day in The World" på verdenskulturmuseet i Göteborg. Jeg lavede min første Spagetti Cabonara fra bunden, blev foreviget med dinosaueren på Korsvägen (for at imponere mine nevøer) og slog min personlige rekord i at sove længe. Lige netop sådanne weekender er brændstof for krop og sjæl!

8 kommentarer:

 1. Det lyder som en weekend der sagtens kan gentages :)

  SvarSlet
 2. Sådan Marian! Sådan nogle weekender har man brug for :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig. Det er fedt, at lade op på den måde! Håber også din weekend var dejlig...

   Slet
 3. Nemlig ! Sådanne weekender er bare skønne :) Og tænk, du har mødt en Dino :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den bor fast midt i Göteborg den store dino!

   Slet
 4. Godt du får stenet igennem! Lyder mega hyggeligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg bliver bedre og bedre til at stene. Ellers ikke en medfödt spidskompetence hos mig ;)

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...