tirsdag den 22. januar 2013

Styr på opskrifterne

De kolde, mørke vinteraftener bliver brugt på at få orden på mit opskriftsarkiv. Jeg sorterer stakken af madlavningsinspiration i min notes bog fra Lagerhaus og arkivmappen fra tiger. Der er guldkorn fra både magasiner, blogs og brochurer til samlingen. Efterår, dessert, morgenmad, julemad, hverdagsluksus eller svenske lækkerier - der er mange kategorier, at inddele inspirationen til køkkenkreativiteterne efter så det bliver nemt at finde frem igen. 

Hvordan holder du styr på din opskriftssamlingen?

11 kommentarer:

 1. Puha, ville så gerne have mere styr på mine opskrifter. Synes bare der kommer nye til hele tiden :)

  Mia Andersen
  mia_zafir@hotmial.com

  http://miaskageside.blogspot.dk/

  Kig forbi Danmarks største kageside - læg opskrifter ind og få gaver som belønning:
  http://alletiderskager.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også dejligt når det endelig er gjort! Det kan anbefales =)

   Slet
 2. Det er tjekket :-) Har en kæmpe metalkasse jeg har smidt/smider en milliard opskrifter ned i og ville så gerne sortere dem, men mister næsten pusten inden jeg går i gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er med at sætte god musik på og lave en kop te inden du kaster dig ud i sorteringsprojektet. Du bliver så glad for det når det er gjort - i promise =)

   Slet
 3. Ser indbydende ud- du har sikkert siddet med mundvand og en lyst til at smuttet i køkkenet med det samme :)
  Tja, jeg har een mappe, hvor alle uprøvede opskrifter er samlet (hulter til bulter) Og derefter 4 bøger, hvor de evt kan blive sat ind i; Brød, Sødt, Grønt og Kød.

  SvarSlet
  Svar
  1. det har jeg nemlig.... man bliver jo sulten og fristet af dejlige opskrifter. Smart med dine bøger.... og også ganske smart med en "uprøvet" mappe. Så er der jo alligevel lidt orden på rodet ;)

   Slet

 4. Alle mine uprövede opskrifter ligger i en kasse (i et rod) og venter pä at blive testet og de opskrifter som er afprövet og godkendt bliver skrevet ind og gemt.
  Jeg har en app der hedder Paprika og den er virkelig smart og overskuelig, den er let at synkronisere sä opskrifterne altid ligger pä min iPad, mobil og baerbar, det er jeg rigtig glad for när vi f.eks er pä ferie ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var et godt tip Annemette - jeg vil klart prøve om jeg kan finde de app!

   Slet
 5. Jeg er ikke så vild. Jeg har en af de der gamle sorte kinabøger med røde hjørner. I den klasker jeg opskrifter ind med et stykke tape eller noterer den ned. Ikke særligt ordenligt, og den er ikke særligt fyldt ud selv om jeg startede den i '99. Ha, er jo 14 år siden!
  Godt jeg også har mine vegekogebøger!

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg er FAN af kina-notesbøger.... men måske du skulle til at fylde lidt flere opskrifter i den fra 99?!
   Kogebøger er altid et hit, men der er altså et eller andet ved at have sin egen samling opskrifter....

   Slet
 6. Jeg skriver altid opskrifter ned på pæne postkort, så bliver jeg glad da jeg skal kigge på dem igen. Og hvis jeg ikke finder lige den rigtige opskrift, så er jeg alligevel glad, for så har jeg fået kigget igennem alle mine flotte kort... :)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...