torsdag den 10. januar 2013

Tangerine Tango. Mood Food. Pantone Universe.

Du kender sikkert allerede de farverige Pantone-kopper, men har du set den fede Mood Food serie fra Pantone Universe? Jeg er fuldstændig vild med små skåle, farverige tallerkner, kopper og serveringsfade fordi jeg elsker at varierer hvordan jeg serverer min mad - både så det ser forskelligt ud på mine madfotos, men også for at skabe forskellige stemninger og spiseoplevelser, der passer til maden. For mig er der nemlig forskel på, om det er brunch, sushi, tapas eller små snacks, der skal på bordet. Derfor er Mood Food fra ROOM COPENHAGEN og Pantone Universe et kæmpehit herhjemme. De forskellige størrelser på skåle og fade gør det let at skabe forskellige stemninger uanset om det til små appetitvækkere som vi f.eks. fik nytårsaften, eller til små snacks som nødder og tørrede frugter. Den lille aflage skål er også perfekt til flagesalt.  Hvis min blog skulle være en Pantone farve, så ville den helt sikkert være Tangerine Tango, som er årets farve. Desuden er jeg stor fan af, at det hele kan stables, gå i opvaskemaskinen (hvis man havde sådan en), er dansk design og kan kombineres på alle mulige kreative måder. Jeg ønsker mig endnu et Mood Food sæt i en af de andre 4 farver, så jeg kan kombinere på endnu flere måder.

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja ik? Jeg er helt forelsket i farverne, formene og mulighederne for at varierer serveringen!

   Slet
 2. Farven ville være totalt rå herinde til dig :)
  Stort kram til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nemlig! 1000 tak Anne...

   Krammer tilbage

   Slet
 3. helt vild lækker serie <3 glæder mig til at se en masse lækkerier på/i dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt pjattet med serien! Jeg lover at vise mange lækkerier serveret på disse finheder =)

   Slet
 4. Wau de er fine.
  Men synes ikke det ser ud som om ROOM COPENHAGEN har en webshop?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej desværre ikke. Men jeg har set, at der er en flagship store i CPH. Hvis du ikke bor der, så kunne man nok kontakte dem direkte og spørge efter nærmeste forhandler. Det har jeg ihvertfald tænkt mig at gøre for at finde ud af hvor de sælges i Sverige, for jeg vil gerne købe et sæt til, så jeg rigtigt kan lege med farverne ;)

   Kontaktinfo:
   http://www.roomcph.com/contact/

   Slet
 5. den er jo så pæn! jeg kan godt forstå, du er pjattet med den. maden bliver jo bare mere appetitlig og festlig.

  SvarSlet
  Svar
  1. tak Linda. Det er virkelig herligt med farveglad-mad!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...