lørdag den 5. januar 2013

Yndlingsdag

Lørdag uden planer bliver let en yndlingsdag for mig. Jeg har sovet længe, fået købt skitøj til min første skitur i uge 5, spist sushi til frokost, shoppet ny COS-cardigan og drukket kaffe med M på Bar Centro, som nok bliver min nye favoritkaffebar i Göteborg. Jeg lytter til musik og trisser rundt herhjemme med div. nørderier. Vigtigst af alt, så øver mig i at lytte til min krop og nyde nuét. Derfor skal resten af dagen også tilbringes helt i ro herhjemme på sofaen med gode film i selskab med M og et par gin & tonics. Arhhhh.... sikke en yndlingsdag. 

14 kommentarer:

 1. Åh nej, M har mistet sine arme og er på vej til at bøje sig frem og sippe af sin kaffe. Stakkels mand!

  Lyder hyggeligt med rolig lørdagsaften med drinks

  SvarSlet
  Svar
  1. ha ha ha du er så sjov Pille. M er blevet til snøvsen, bare med uden arme ;)


   Lørdag aften med drinks og eventyrfilm. I m loving it. Håber din lørdag var lige så dejlig ;)

   Slet
 2. Årh, det lyder godt nok også hyggeligt! Der er intet så dejligt som en weekend uden forpligtelser. Det er vel også nærmest obligatorisk med skitur, når man bor i Sverige? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er vilde med ski her i Sverige. Personligt er det min første seriøse skitur siden jeg var 12 år - og jeg er pænt nervøs for om jeg kan finde ud af det overhovedet. Jeg er ikke det mest tålmodige menneske og frygter, at jeg bare ruller rundt i sne, skistave og udstyr! Men vi skal til Italien, så hvis det er, kan jeg bare spise god mad istedet.....

   Slet
 3. Åh, jeg vil og drikke gin&tonic. Og få fotmassasje ;)
  Ha en fin helg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må ha et lille barskab... det er tricket til en bette drink indimellem!

   Fin helg til dig också.

   Slet
 4. Lyder som en skøn og vidunderlig lørdag................

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis, Anette. Lige sådan som jeg elsker lørdage..... håber også din lørdag var dejlig, og at din søndag bliver ligeså =)

   Slet
 5. deeeejlig dag ... sådan en dag er også lige min smag. Jeg havde rester af frisk mynte, og havde ellers lovet mig selv at drikke en mojito i aften, men tror nu alligevel ikke jeg får det gjort:-) God søndag

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er jo intet i vejen for en lille mojito på en søndag eller mandag. Man skal ikke kimse af en lille drink i ny og næ ;) God søndag til dig også Marianne!

   Slet
 6. SV; jeg spurte lagerhaus for en stund siden om man kunne bestille via nettet om man er fra norge, da fikk jeg nei. Kan jo hende de har gjort om på det, men da regner jeg med de hadde skrevet det på nettsiden ;) Vi får samle masse folk og skrive mail til de om at de burde det :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihhh hvor ærgerligt Janne. Nå men håber, at de åbner øjnene for potentielt i DK og NO, for de har så fine sager =)

   Slet
 7. Ynglingsdage. Søndage. Fredage. dage. Ja, for det er jo dage, liv- det handler om hvad vi bruger vores dage på. har selv en lidt svær Søndag...Og det er spild af dag !!
  Du havde vist en rigtig SKØN Lørdag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Min lørdag var skøn, men min søndag er også SVÆR. Desværre er det lidt op og ned med mig fortiden.... men du har ret, det gælder om at få mest ud af dagene på en god måde. Jeg håber, at du får en bedre søndag aften....

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...