onsdag den 27. februar 2013

Farveglade krus

To af de farveglade krus fra Pantone Universe er flyttet ind i mit køkkenskab. Længe har jeg haft et godt øje til dem, men jeg har slet ikke kunne bestemme mig for hvilke farver jeg skulle have mine krus i. Den fantastiske køkkengrejsbutik, Kök etcetera, her i Göteborg har et stort udvalg af både Pantone krus og de mindre espressokopper. Jeg har testet begge og de fungerer perfekt til en farveglad kop kaffe eller te. 

Og kan man egentlig få for mange krus og kopper?

4 kommentarer:

 1. Jeg drikker hver morgen en dobbelt espresso af et af de små krus.
  Det gør mig altid i godt morgenhumør (ved dog ikke helt, om det er kaffen eller kruset).
  Men farverne er skønne og kvaliteten holder!
  Og så har du ret, det er også en fin køkkenbutik. Jeg har faktisk også gjort mig et par gode gave/souvenirindkøb dér.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må hellere have et par af Espresso krus også så. I vilde, morgenglade farver! Tak for påmindelsen.

   Kök Ect er en total favorit butik. Kvali-køkkensager og finurlige ting, der holder....

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...