fredag den 22. februar 2013

Fredagsmys. Tid til Taco.

Der er flere fordele ved den svenske madkultur. Og, der er to madtraditioner, som jeg allerede er stor tilhænger af; den ene er FIKA og den anden FREDAGSMYS. I dag er det fredag og dermed tid til Fredagsmys, der er begreb for hjemmehygge i godt selskab og gerne med et nemt tilberedt måltid. For mange, mange svenske familier er fredagaften derfor tid til taco. Der skal Tex Mex på bordet. Tortillas, burritos, taco-skaller, enchiladas, quesadillas, salsa, tostadas, guacamole, nachos og hele molevitten. Jeg kan lige så godt indrømme det: jeg er VILD med konceptet og derfor har vi også indført fredagsmys her i hytten. I aften står den på Tex Mex gilde med hjemmelavet guacamole, masser af salat, jalapenos, salsasauce og sprøde nachos. Haps!

Har du nogen særlig madtradition fredag aften?

2 kommentarer:

 1. jeg vil også fredagsmyse med nogen. Åh.
  Jeg har en ordentlig røvfuld vegechili over og simre lige nu og quinoaen er snart færdig, det minder da lidt om jeres, så jeg lader ligesom om jeg skal hygge med jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. jaarhhh - du er SÅ meget velkommen til fredagsmys her! Yay!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...