mandag den 18. februar 2013

Friskpresset morgenjuice

Friskpresset morgenjuice er hverdagsluksus. Vi juicer hver vores kickstarter af friske økologiske grøntsager og frugt. Min er den flotte lyserøde, prinsessedrink med ananas, rødbede, masser af ingefær, æble og citron. Ms udgave er mere sommerlig og tuttifruttisød med ananas, honningmelon, æble og et lille citronstrejf.

Mon ikke også der skal laves herlige alkoholdrinks med friskpresset juice- og saft til sommer? I think so!

5 kommentarer:

 1. hov, putter du ananas i saftpresseren? synes, jeg læste, at det måtte man ikke. men samtidig har jeg virkelig cravet det, og det er altså lidt besværligt at finde blenderen frem for at få ananas og andre bløde frugter i.

  SvarSlet
  Svar
  1. hov - måske har du ret, for det var en anelse svært at få ananastrevlerne ud af selve hakkerdelen. Jeg dobbelttjekker lige....

   Slet
  2. Linda, der står i min brugervejledning at "ananas er særligt velegnet". Du skal bare tage skrællen af, så kører det fint. Derimod står der, at man helst ikke skal juice fiberrige frugter/grøntsager som avocado, mango, etc.

   Såehhh i med ananas ;)

   Slet
  3. ah, okay :) jamen sååå - i med ananas. gad vide hvad forskellen er på ananas og mango? tænker, at den også kan være meget saftig ligesom en ananas. tak for hjælpen <3

   Slet
 2. Mums, ville ønske der var plads til en juicer i mit mikroskopiske køkken ;)
  Forresten, hvornår tror du mit gæsteindlæg kommer på bloggen? :)

  Lise

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...