fredag den 15. februar 2013

Grøn uge

Min uge har været ekstragrøn, ekstrasund og ekstradejlig. Der er et hint af forårsfornemmelserne i luften, jeg juicer i vildskab og en sød kollega har tipset mig om skønne øko-steder i Göteborg. Og så er jeg forresten begyndt til yoga! Nu satser jeg på at weekenden bliver fyldt med samme, sunde brændstof til krop og sjæl....

God, grøn weekend til dig!

14 kommentarer:

 1. Grønt og godt! Og det er yoga også. Hvilken slags har du kastet dig over? God weekend :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er Kundalini Yoga. Kender du den form? Det er meget dynamiske øvelser og en del meditation.

   God weekend til dig også =)

   Slet
 2. Min næste uge skal være grøn! Må ha støvet juiceren af, fylde køleskabet med grønt og få gang i de gode vaner, for min uge har været drænet for energi..
  Yoga er fantastisk! Hvis jeg ikke passer yogaen, så døjer jeg både med mensturationssmerter lænd og et haleben, der aldrig rigtigt er kommet sig efter et fald ned af en trappe....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber du får en rigtig god, grøn uge så... og hvor er det godt at Yogaen hjælper dig så meget. Pt. får jeg mest bare træningsondt efter yoga, men jeg tror det er et godt tegn i længden ;)

   Slet
 3. Grønt er så alletiders! Ser dejligt ud, du!

  SvarSlet
 4. Åh, ja, men kunne ikke jeg og Marve og vært med til Göteborg da?! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo I må også komme til Gbg.... det ville være så hyggeligt!

   Slet
 5. Du sprudler jo ligefrem - lar mig smitte lidt af dit overskud:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg er kun delvist i overskud, men hvad der er til overs smitter jeg gerne med!

   Kram

   Slet
 6. til sommer vil jeg altså en tur til göteborg. A har familie deroppe, så det vil være helt oplagt. og så ønsker jeg mig alle dine tips til økosteder og fikasteder :) og sikke dejligt med juice, yoga og mere juice. ekstradejligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Deal - men på een betingelse: at du afsætter tid til en kop kaffe med din lokale guide. Det ville være SÅ hyggeligt =)

   Slet
 7. Gider du egentlig ikke lade være med at lave et indlæg med sådan nogle ulæks billeder af frisk juice og sunde vaner, når jeg sidder med morgenhår, oppustet mave af for meget kulhydrat og for lidt træning? Og det har faktisk ikke noget at gøre med, at jeg er misundelig over, at du har fået en juicer, hvis det er det du tror...

  Så på forhånd tak og ønsker dig en usund weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Bevaaaares... hvis det er nogen trøst spiste jeg både kage og slik i går. Og i dag lidt mere kage.... så her sidder jeg så med HOLD i nakken, friskpresset juice og oppustet kage-mave!

   Så ønsker jeg bare dig en helseweekend!
   KNUS

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...