tirsdag den 26. februar 2013

I håndtasken

Gear, solbriller, pung, nøgler og øko-dullegrej samt en old school notesblok. Det er hvad min håndtaske oftest byder på. Hvad har du i din?

1. Bose hørebøffer, min julegave fra M. Verdensbedste til både musik og stilhed.2. Mit gode, gamle Canon-digital kamera.3. Iphone i "sardiner-i-dåse-cover".4. Solbriller fra H&M. Jeg har virkelig lyssarte øjne og går aldrig ud af døren uden solbriller.5. Echinecea-creme. Den røde solhat er ægte, lille helt i creme form. 6. Nøgler til hus, bil og cykel.7. Lucas PawPaw Oniment. Ikke øko, men efter jeg har boet i Australien har jeg ikke kunne leve uden denne. Til vinterlæber, som lipgloss, til sår, rifter og alt-muligt-andet.8. Notesblok fra Lagerhaus og yndligs-stabilo skrivere.9. Min simple no brand læderpung, som er købt på Paddington Market i Sydney.10 EOS-håndcremen, som er ny øko-favorit og en gave fra min søster.

2 kommentarer:

  1. jah, håndtasketømmer. Selv om dine ting er i lidt bedre forfatning end den jeg lavede for et par uger siden!

    SvarSlet
  2. Elsker også håndtaske indlæg :-)
    Jeg har altid læbepomade, Iphone, pung, moleskin notesbog til gode ideer, husketing mm, undervisningsmateriale der enten skal bruges eller som ikke er blevet lagt på plads. en frugtpose fra "Skoleliv", stor sort kalender fra Mayland, nøglekæde, pilleæske arvet fra min mormor altid tom, pt. cremeprøve fra John Masters blood orange/vanilje (total yndlingsduft, en pocho eller cardigan (fryser ALTID) Har kun to lidt større tasker jeg skifter i mellem, men vil helst have tasker hvor jeg kan have alt mit undervisningsgrej :-)

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...