mandag den 11. februar 2013

Ren energi

Nu er jeg hoppet på den grønne bølge med friskpresset saft og juice. Det er ren energi og sundhed i flydende form. I julegave fik jeg tilskud til en saftpresser, men den som blandt andet Linda har anbefalet, har desværre været udsolgt et stykke tid. Nu er den flyttet ind i og jeg eksperimenterer med safteriet; ingefær, appelsin, selleri, æbler, pærer, gulerrod, lime... uhmn! De rene vitaminer skal nok få mig igennem det sidste af vinteren uden sygdom.

Gode tips til sunde, grønne safter modtages med kyshånd!

9 kommentarer:

 1. Nams! Sådan én står først i rækken, når der skal tilføjes ny maskine til parken :)

  SvarSlet
 2. juhuh, du har fået en! velkommen i klubben. jeg vil lige indskyde, at jeg ikke har været ramt af hverken forkølelse eller influenza i denne omgang, hvor nærmest alle ellers har været ramt. jeg tror bestemt, det skyldes den friskpressede saft;) min favorit og den hurtige herhjemme er rødbede, appelsin, æble, ingefær, citron, ingefær og gulerod. vi har nemlig altid tingene på lager, og det meste er i sæson pt. god juicelyst!

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK for klub-velkomsten! Og tak for dit fif med safterne..... jeg er allerede SÅ glad for 2 x æbler, lidt lime og ingefær. Haps! Sundhed i flydende form!

   Slet
 3. hov, dobbelt op på ingefær;) det er også så sundt.

  SvarSlet
 4. Uhm, det bliver du glad for i længden.

  Jeg fik min første i november og jeg er superglad for den!

  Masser af vitaminer til at give styrke for vinterens sygdomme.

  Rigtig god legelyst.

  Kh, Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette - hvilke juicer laver du mest?

   Kh Marian

   Slet

 5. Tillykke med den :-) sädan en stär ogsä pä min önskeliste ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak Anne-Mette. Det kan jeg godt forstå, for det er en herlig maskine som kører på livet løs herhjemme allerede!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...