søndag den 3. februar 2013

Sne, sol og italiensk mad

En uges ferie med sol, sne, ski, godt selskab og fantastisk mad er slut. Vi var omgivet af de smukkeste sneklædte bjerge "Dolomitterne" og de fineste alpehuse. Solen skinnede og frosten bed i kinderne. Jeg er ikke just et naturtalent på ski - men heldigvis har jeg talent for at spise italiensk mad og nyde både kolde og varme drikke som Jägertee, Aperol Spritz, prosecco og lokale vine, hvilket også er en fordel når man er på skiferie i Canazai. Jeg er fan af italiensk mad og vin! I dag står den på sofaafslapning mens jeg plejer en træt og sygdomsramt krop med alpehelsekost fra A.Vogel: Echinea C bonbons til den ømme hals og Echinacea Cremen til min frostramte hud. Er det ikke meningen at man skal komme hjem frisk og veludhvilet fra ferie?

7 kommentarer:

 1. Nørj, hvor ser det dejligt ud.
  Pizzaen på pisten gør mig syg af længsel efter sne og bjergene.
  Fedt, du kaster dig over udfordringen med skiløb!!!
  Rigtig god bedring!
  Kh, Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det VAR virkelig en udfordring, men det var sjovt da jeg begyndte at få lidt styr på stave og ski.... jeg NØD virkelig både maden (pizza og pasta) og bjergene! Så flot!

   Kh Marian

   Slet
 2. Du ser jo helt prof ud, Marian. Jeg har kun stået på ski en gang i mit liv, og jeg var kronisk bange hele tiden ;)
  God bedring, jeg håber du vinder over virussen.

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 Tak Malene (jeg står på et helt fladt stykke ;). Jeg var også SÅ bange for de stejle pister... uha!

   Slet
 3. SÅ meget tak for dejligt selskab :-)

  Og du står jo faktisk ret okay på ski i betragtning af, hvor længe det er siden sidst, så klap dig selv på skulderen og vær stolt af de grænser, du har rykket for dig selv!

  Træls du er blevet syg, men håber alpeurterne får dig på højkant snarest - god bedring søde kusine :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, Kusine. TAK! Jeg siger også 1000 tak for dejligt selskab og god guide til hele skibumslivet ;)

   Kram til dig yndlingskusine!

   Slet

 4. Ser ud til at I har haft en god ferie ;-)

  Bor selv med kun fä timers körsel til Dolomitterne og har overvejet at begynde at stä pä ski, men er ikke kommet sä langt endnu, mäske jeg fär taget mig sammen naeste är :-D

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...