mandag den 4. februar 2013

Sæson for fastelavnsboller

Så er det ENDELIG sæson for fastelavnsboller igen. Hurra! En(dnu) af mine livretter. Jeg kan allerbedst lide den gammeldags version i bolledej med creme eller marcipanfyld. Derfor bruger jeg opskriften fra Karolines Køkken, som er en klassiker for mig. I år blev det M, som blev fastelavnsbolle-bageren eftersom jeg fik ham overbevist om, at det er det eneste, som kan lindre min forkølelse! 

TIP! Hvis du vil prøve de svenske fastelavnsboller, Semlor - så tjek Frk Kræsens opskrift ud her. Og hvis du er fan af fuldkorn, så har Jimmy fra Home(whole)mel lavet en opskrift på fuldkornsfastelavnsboller her.  

8 kommentarer:

 1. Naaams! Hjalp det på forkølelsen? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gjorde de - lidt i hverfald. Jeg kunne sagtens spise mange flere =)

   Slet
 2. Stakkels dig, at komme sløj hjem fra en fantastisk ferie ....
  Håber virkelig de skønne boller hjalp :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for omsorgen Miri. Det er træls at snotte rundt, men kager og afslapning hjælper heldigvis sammen med Rød Solhat!

   Slet
 3. Jeg tror også, at der skal bages fastelavnsboller her i weekenden :)

  SvarSlet
 4. mmh, hvor lækkert! har aldrig bagt dem selv. det må prøves:)

  SvarSlet
  Svar
  1. God fornøjelse - det er på tide, at du tester at bage den slags lækkerheder selv. De hjemmebagte smager jo allerbedst ;)

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...