lørdag den 16. februar 2013

Urban Gardening

Jeg drømmer om en lille urban garden på vores lukkede terrasse, der minder lidt om en udestue. Bare de mest nødvendige krydderurter, som altid er gode at have ved hånden til de daglige kokkerier. Og evt. en tomatplante eller lignende. Udfordringen er bare, at jeg slet ikke har grønne fingre, ikke aner hvornår jeg bør plante, hvordan jeg skal plante - eller hvad jeg skal dyrke i vindueskarmen (udover karse).

Har du erfaring med Urban Gardening? Så skriv endelig dine tips og tricks her, tak.   

2 kommentarer:

  1. Mere grønt!!! :D
    Desværre ingen tips

    SvarSlet

  2. Jeg har overhovedet ikke grönne fingre og jeg har kun en lille altan, men det er lykkedes mig bäde at dyrke krydderurter, tomater, chili og snackpeber - sä det er vel bare at kaste sig ud i det og häbe pä det bedste :-)

    Held og lykke med det ;-)

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...