tirsdag den 5. februar 2013

Varme afterski drinks

Afterski er en meget vigtig del af skiferie-konceptet (hvis du spørger mig. Det er vigtigt at få nyt brændstof efter en hård dag på pisterne!). På skiferien fik jeg smag for de varme afterski drinks, der allerhelst nydes udendørs i solen med udsigt over de sneklædte bjerge. Her er min high five liste over de bedste afterski drinks med og uden alkohol, der gør skiløberi og vinteren lidt sjovere:

1. Varm kakao er en sneklassiker - også for voksne. Peppet op med rom eller cognac, så er du sikret varmen og en festlig stemning.

2. Jägertee, som tjeneren på hotellet anbefalede mig allerede den første aften. "Its very good for you in the evening", sagde hun. "What for?" spurgte jeg. Svaret var "To calm down and relax". Og det havde hun ret i. Måske fordi den stort set bare består af Struh rom og sort te pyntet med lidt sukker og en skive citron.

3. Glühwein, den tyske version af glögg er altid et hit når der er råkoldt som f.eks. på pisterne eller hvis du er i Tyskland i december og besøger en af de mange julemarkeder.

4. Italiensk espresso. Den varmer ikke meget og den forsvinder hurtigt selvom du bestiller en dobbelt. Men åh hvor jeg synes espresso i Italien smager fantastisk.

5. Bombardino. Italiensk æggelikør, der blandes med brandy og espresso samt toppes med flødeskum og evt. chokoladesauce. Dessertagtig og virkelig, virkelig sød. Men en enkelt, lun bombardino smager ret godt.

Har du tips til gode varmende drinks, der kan gøre det lidt sjovere at komme igennem det sidste af vinteren?

3 kommentarer:

  1. Årh, godt at man skal på skiferie om 2 ½ uge! Der skal nemlig tages revanche pga. baby som lå i maven sidste år :P

    SvarSlet
  2. Cognac og varm cacao er et MUST!

    SvarSlet
  3. Det bedste er nu Jack DAniels WInterjack:D

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...