mandag den 11. marts 2013

App med sunde desserter

Jeg har tidligere tippet om Green Kitchen Stories fine, vegetariske opskrifts-app. Nu har det dansk-svenske par udgivet endnu en herlig app herlige desserter med et sundt twist. Prisen er 15 kr og for det får du smukke madfotografier samt en masse opskrifter, der i den grad vækker lækkersulten. Appen byder desuden på flere veganske, glutenfri og allergivenlige desserter. Haps!

Download Green Kitchen Stories Healthy Desserts her.

2 kommentarer:

  1. jeg er stor fan af green kitchen stories, så det er bestemt et godt tip! har du prøvet nogle af opskrifterne endnu?

    SvarSlet
    Svar
    1. Ikke endnu. Men jeg har markeret mine favoritter allerede: Baked fruit crumble, chocolate & espresso macaroons (kokostoppe), Berry & Almond muffins, Raw hazelnut and chai brownies..... ja, jeg kunne næsten blive ved. Fristelserne er MANGE!

      Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...