torsdag den 21. marts 2013

Et kig ind i mit hjem

Lad mig bekende med det samme: jeg elsker at lure med når I viser jeres hjem og boligindretning frem i Blogland. Det er nemlig så individuelt hvordan man indretter sit hjem og hvad man trives med - og det er i sig selv inspirerende. Nu hvor jeg med glæde kigger med hos andre, så er I naturligvis også inviteret indenfor til et smugkig i mit nuværende hjem. Vi bor i en fremlejet lejlighed bare 15 min fra centrum af Göteborg (Gårda). Området er nybygget for halvandet år siden så alt er ret nyt og fint. Da vi fremlejer har vi heller ikke sat så meget op på væggene osv. Heldigvis er det vores møbler, billeder, etc. så det føles som et ægte hjem trods alt. 

5 kommentarer:

 1. Super fint. Det ser så stort og luftigt ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Malene - det er dejligt stort og luftigt. Det kan vi li!

   Slet

 2. Hvor bor i fedt og det pävirker i hvert fald ikke den hjemlige hygge at der ikke er billeder pä vaeggene ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemette! Det er godt at høre. Jeg synes dog det med billederne indikerer en smule, at vi ikke er der permanent. Men dejligt, hjemmeligt alligevel =)

   Slet
 3. Super fine detaljer, og holdt dejligt enkelt :-) Lige min stil ;-)

  Knus john-a // jonnaboe.blogspot.com

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...