tirsdag den 5. marts 2013

Økologisk Madbio


Hvis du ikke allerede har besøgt Aarstidernes virtuelle MadTv-kanal, så vil jeg bare tipse dig om, at du kan finde skønne råvarehistorier og inspirerende opskrifter på Aarstidernes madbio her. Jeg er især fan af de forskellige klip omkring juice og safter. Og ønsker mig ekstrameget bogen SAFTER, som Søren Ejlersen og Umahro har lavet i samarbejde så jeg kan blive udfordret lidt på min saftpresser herhjemme.

Hvor finder du inspiration i det virtuelle til dit køkken? Tips og links modtages gerne...

6 kommentarer:

 1. jeg elsker at se madprogrammer - især med jamie oliver og Hugh fra River Cottage - deres entutiasme omkring mad er simpelthen så smittende og så laver de bare den lækreste mad.

  Kan i øvrigt kun anbefale bogen safter - FABELAGTIG siger jeg bare :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også stor fan af madprogrammer med gode råvarehistorier og inspiration til den daglige madlavning! Fedt, at Safter er god - jeg MÅ bare have den bog. NU!

   Slet
 2. Kender godt madbio, synes det er rigtig godt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er inspirerende med små, korte madvideoer. Herligt!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...