onsdag den 13. marts 2013

Morgenmad - brændstof til resten af dagen!

God tid til en ordentlig omgang morgenmad er en hverdagsluksus, som jeg er begyndt at prioritere højere end nogensinde. Jeg elsker at starte dagen langsomt med et morgenmadsmåltid, der giver mig energi og brændstof til resten af dagen. Især på hverdagene. For mig er kodeordet protein og variation på morgenbordet. Jeg skifter og kombinerer fra dag til dag: blødkogte æg, friskpresset juice, yoghurt med hjemmeristet mysli ovenpå skyr, bananpandekager, surdejsbrød med ost, frugtsalat eller grød toppet med æble. Og naturligvis KAFFE!

Hvad spiser du til morgenmad så du har brændstof til resten af dagens udfordringer?

6 kommentarer:

 1. Jeg er totalt vanemorgenmenneske. Der bliver ikke lavet meget om her. En hjemmebagt bolle med fx peanutbutter, en smoothie og en stor kop earl grey med soyamælk gør mit hjerte morgenvarmt og parat til dagen. Sommetider i weekenden gakker jeg ud med havregrød eller bananpandekager. Så går bølgerne også højt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Gode vaner er også herlige Pille. Keep them! Jeg har aldrig smagt soyamaelk i min earl grey tea. Det må jeg altså teste.... jeg vil også have et morgenvarmt hjerte nemlig!

   Slet
 2. Mmm, morgenmad! Mit bedste måltid, tror jeg næsten. I hverdagene spiser jeg grød med frugt eller ristet rugbrød eller hjemmebagte boller fra fryseren. Mums. Og så drikker jeg altid sort te. Faktisk drikker jeg kun kaffe om morgenen, hvis jeg er ude. Det er virkelig en vanesag; sådan har det bare altid været.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, ristet rugbröd er også en favorit hos mig. Uhmn! Hvilken sort te drikker du mon? Og sjovt, at du kun drikke kaffe når du er ude. Hos mig er morgenkaffen et fast ritual, der starter min dag!

   Slet
 3. mums! weekendmorgener er de bedste - med tid til god morgenmad.
  hverdags morgenmad er græsk youghurt/skyr med müsli, frisk frugt og en håndfuld mandler, - det er det der er tid til inden vi suser ud af døren kl. 06.50.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha det er også tidligt, at i suser ud af dören! Jeg er også vild med weekendmorgener hvor der er god tid til morgenmaden. Jeres hverdagsmorgenmad lyder ellers sund og frisk...

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...