lørdag den 23. marts 2013

Påskegave til nevøerne: Økologisk karse-kit (inkl. svensk hest)

Denne weekend er jeg på påskeweekend hos min familie i Nordjylland. I stedet for at have chokolade påskeæg med til mine nevøer, har jeg i stedet lavet en spiselige påskegave til dem: nemlig et økologisk karse-kit til dem hver, hvor de selv skal gro karsen til deres æggemadder. For mig, er karse nemlig påske og da jeg selv var barn synes jeg det var så hyggeligt at gro karse i vindueskarmen. Nu håber jeg bare, at mine nevøer deler min begejstring for at være en vinduesfarmer....


6 kommentarer:

 1. Fantastisk idé! Du måtte gerne være min datters moster ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Maria. Jeg kan da godt lige være bonus-moster for din datter hvis det er =)

   Slet
 2. God idé - håber banditterne blir glade for det!
  Hils i Skørping og god weekend til jer allesammen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde kusine! God weekend til dig også.... den første portion karse er blevet sået allerede....

   Slet
 3. det er jo den fineste idé! hvad består kittet helt præcis af? du er en krea-sød én.

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak sødeste Linda.

   Karse-kittet er bare: Et glas med vat, en lille pose med karsefrø, en lille, svensk træhest og sådan en tandpind med en vimpel på. Vi såede karsen sammen og så kan de selv passe det til det gror sig fint. Hestene malede de i vilde farver med trylletusser... Ældste-nevøens hest hed "Martin". haha!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...