lørdag den 9. marts 2013

Småtingslykke; stille morgen med kaffe i farvefestlige kopper

Min samling af farvefestlige kopper er blevet udvidet med to små, espressokopper fra Pantone Universe, der lige præcis rummer en dobbelt espresso macchiato. Jeg bliver ramt at instant småtingslykke når jeg sidder her en stille lørdag morgen med min festlige kop med god kaffe, saligt lounge musik i ørebøfferne og et saftigt, rødt øko-æble. Solen skinner, himlen er blå og dagen fuldstændig uplanlagt. 

Glædelig lørdag til dig!

4 kommentarer:

 1. De er så fine de små. Nærmest nuttede. Jeg gad godt kunne lave et te-shot, så jeg kunne få en undskyldning for at købe den slags!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan vel opfinde te-shottet? Jeg ved, at Pantone Kopperne i mini-udgaven også findes i DIN farve.... Lokke, lokke....

   Slet
 2. Åh hvor er de fine!! Ælsker alt i mini!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det gør jeg virkelig også. Mini holder!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...