lørdag den 2. marts 2013

Solkys til øko-krydderurterne

Jeg er fast besluttet på at blive vinduesfarmer igen. Vi havde virkelig stor fornøjelse af de friske krydderurter i haven mens vi boede i Vestjylland - det er så nemt at peppe en salat op eller lave en hurtig pesto når man har hjemmedyrkede krydderurter. I min lille Urban Garden skal jeg have masser af frisk basilikum, koriander, mynte, karse og persille. Dyrkningen er så småt startet i vindueskarmen, hvilket jo er perfekt når nu forårssolen så småt titter frem og solkysser øko-krydderurterne.

Jeg elsker weekend og lørdagmorgen, hvor der er tid til at starte dagen i ekstralangsomt tempo. Kaffe i sengen, bloggerier, en gåtur og slow cooking.

6 kommentarer:

 1. Vinduesfarmer. Det bedste ord! Det vil jeg også være.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så kan vi altid hjælpe hinanden når det bliver HØSTtid, Julia =)

   Slet
 2. Åh ja, elsker også krydderurter i vindueskarmen - det er bare det bedste :)
  Men det er godt nok længe siden jeg har haft tid til kaffe i sengen - med mindre jeg tager den med ind når Karla vågner kl. 6 ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anita, det er sikker liiidt svært med en frisk morgenpige kl. 6 det med kaffe i sengen. Men det med krydderuter i vindueskarmen er vi helt enige om!

   Slet
 3. Tak for inspiration :) Faldt over din blog, da jeg søgte på nøddemælkspose :) Jeg vil lave mig en vindueskarm med lækkerier...og finde min spirebakke frem igen :)

  Mange hilsner her fra landet ved dejlige Ringsted <3

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK fordi du kom forbi, Christina. Held og lykke med nøddemælksposeriet og din vinduesfarm. Dejligt, med en hilsen fra landet.

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...