torsdag den 25. april 2013

Hvad skal vi spise?

Et spørgsmål som vi alle stiller os selv og hinanden dagligt. Jeg elsker at finde på hvad vi skal spise, men indimellem kan jeg løbe helt tør for ideer. Så bladrer jeg løs i madmagasiner, kogebøger eller klikker rundt på andre skønne madblogs for at finde inspiration. Lige pt. brainstormer jeg for vildt med mig selv fordi jeg gerne vil kaste mig ud i nye udfordringer her på bloggen og derfor vil jeg også gerne have DIN mening med i madlavningstænkerier. 

Så hvad synes du vi skal spise her på Brændstof? Altså hvilken slags opskrifter og madlavningsinspiration søger du, når du kigger her forbi? Søde sager, sunde sager, aftensmad, salat, suppe, økologiske opskrifter? you name it. SKRIV endelig dine ideer, input og ønsker - så vil jeg være så glad og taknemmelig. 

2 kommentarer:

  1. Jeg synes selvfølgelig, at det kunne være spændende, hvis du udfordrede dig selv på de animalske produkter og lavede flere vegetaropskrifter :)

    SvarSlet
  2. Jeg synes fx salater med frugt og forskellige typer kød er dejligt, da jeg selv er lidt dårlig til at finde på nye sammensætninger af salater...

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...