mandag den 8. april 2013

Updatering fra nevøernes økologiske karsefarm

Husker du mon påskegaven jeg gav mine nevøer i Danmark? Jeg er meget stolt over, at de rent faktisk gad at plante karsefrøene og give dem vand. Vinduesfarmen har siden groet sig flot, grøn og de svenske træheste har samtidig fået masser af kulør fra trylletusser... Nu kan de to små vinduesfarmere snart høste hjemmedyrket øko-karse til ægge- og kartoffelmadderne. Og måske blære sig bare en lillebitte smule i børnehaven. Jeg har besluttet at jeg vil gøre alt i hele verden for at min madglæde smitter af på de to fantastiske banditter, så det er ikke sidste gang jeg giver dem madgaver (ej at forveksle med slik, for den slags Moster er jeg ikke....) 

PS: Jeg blev ret begejstret for karse-kit ideen, så jeg endte med at lave et til min søde Mor Bente også. Hvordan mon det står til med hendes karsefarm....

3 kommentarer:

  1. Nej hvor er det en god ide. Det tror jeg osse jeg vil prøve at lave som gave en dag, så laver jeg link til din side. De er så fine. God idet med en hjemmelavet aktivitets gave. Billigt, kreativt og godt for ungerne :-)

    SvarSlet
  2. Det kan jeg godt sige dig Marian.... min karse er sået, er vokset og nydt på mine æggemadder i madpakken. Så nu venter jeg på at næste omgang kan blive spiseklar. Super dejlig med sådan en påskegave -ikke kun for de 2 banditter også for mormor. Tusind tak og en rigtig kærlig krammer fra Mor Bente

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...