torsdag den 23. maj 2013

Brændstof Juice Lab: Farveglad morgenpower


Det er efterhånden et fast morgenritual for mig, at starte dagen med friskpresset powerjuice. Det er sund hverdagsluksus når det er allerbedst. Køkkenet ligner nærmest et helt laboratorium når jeg eksperimenterer med de friske ingredienser og laver farveglade øko-safter. Her kommer tre smagskombinationer direkte fra Brændstof Juice Lab, som alle byder på power og kapooooow fra morgenstunden:

#1 Gulerod, appelsin, fennikel og ingefær

#2 Spinat, æble, agurk og ananas

#3 Rødbede, ingefær, ananas og fennikel

6 kommentarer:

 1. Det ser fantastisk ud - jeg vil så gerne komme igang med det der også! Min krop skriger på sådan noget ... hvorfor er det så svært for mig at begynde på og BLIVE VED med? Rødbede smager fantastisk med masser af lime og ingefær.... det er jeg helt vild med ....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes jeg er lidt afhængig af det efterhånden..... kan næsten ikke undvære mine råsafter med vitaminer! Men altså sundevaner er jo altid svære at få tag i.....

   Slet
 2. Uhmmm hvor ser det absolut skønt ud, og lækre farver tilmed. De 3 kombinationer lyder virkelig skønne allesammen. Måske man skulle ønske sig en juicemaskine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karina. Jeg vil klart anbefale dig at investere i en juicemaskine. Min er fra Phillips og er ganske glimerende. Kostede omkring 1000 kr - men vi anvender den også næsten dagligt.

   Slet
 3. Fennikel? Ved ikke hvorfor jeg aldrig har tænkt på fennikel i min juice. Det må prøves!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det smager SÅ godt i juice! Jeg kommer næsten altid fennikel i mine, da jeg er vild med lakridsnoterne.... Kast dig endelig ud i det!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...