torsdag den 16. maj 2013

London Calling. Har du et par gode anbefalinger?

Hurra! I morgen skal jeg til London og besøge en sød veninde over weekenden. Jeg er faktisk ret vild med London (og hende self) fordi byen byder på så mange dejlige spiseoplevelser. Jeg kan næsten ikke vente.... vi skal hygge, drikke kaffe, sludre og catche up - og ikke mindst spise dejligt mad. Har du tips til hvor byens brændstof er? Jeg har selv flere notesbog fyldt med gode steder fra mine tidligere London-rejser, men jeg jagter altid ny inspiration til gode oplevelser. 

Skriv endelig en kommentar hvis du har nogle anbefalinger til MUST EAT eller MUST SEE i London!

2 kommentarer:

 1. Hej Marian :-)
  Super god tur - jeg kan anbefale denne: http://www.yauatcha.com/soho/

  SvarSlet
  Svar
  1. det ser fantastisk ud det sted! TAK Alex for tippet!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...