tirsdag den 7. maj 2013

Mere om madplaner

Nu slår jeg lige et slag for det med madplaner igen! Både fordi det gør køkkenlivet og hverdagen lidt sjovere, men også fordi du både sparer tid, madspild og penge. Vi handler kun ind 1-2 gang i ugen, handler kun det som står på sedlen og desuden ved vi så begge hvad der skal laves til aftensmad hver dag - så ikke noget med at ringe efter en laaaaaang arbejdsdag for at spørge hvad vi egentlig skal have til aften og koordinere hvem, der handler ind eller laver maden. Det som også gør madplanlægningen sjovere er, at vi får spist mere varieret, efter sæson og årstid samt at madplanen ofte bliver en kombination af moderne hjemmelavede retter som pizza/burgere/pasta og old school mormormad som stegtflæsk, skipperlabskovs eller boller i karry.

Hvad spiser du/I til hverdag? 

6 kommentarer:

 1. Lige nu er det mest LCHF, men ellers er det typisk noget godt med grøntsager og så med pasta eller ris til. Mormormad laver jeg nærmest aldrig, men det er heller ikke nødvendigt, for både Farmor og Mormor giver heller end gerne aftensmad :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh dejligt at have bedsteforældre endnu - og som endda byder på ægte comfort food! Hvordan mon det går med din LCHF menuplan?

   Slet
 2. Det er jo bare smart. I know!!! Hvorfor er vi så så ufatteligt dårlige til det??

  SvarSlet
  Svar
  1. Man skal vist nok bare øve sig til at det rent faktisk bliver en VANE og en rutine. Det er lidt det sammen som med alle andre ting, som man skal ændre. Det er så pokkers svært at starte..... men når det først kører er det FEDT!

   Slet
 3. Til hverdag spiser vi en god blanding av masse - suppe, pasta, mormor, asiatisk, italiensk, amerikansk - you name it!

  Madplaner har vi laget i et par år - og vi er SÅ fornøyde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt, at I også er glade for det med madplaner! Det lyder til, at det også giver jer mulighed for at variere kosten!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...