mandag den 13. maj 2013

Popcorn på bål

Nu hvor det er blevet bedre vejr kan vi endelig begynde at rykke madlavningen udendørs igen. På min fødselsdag lavede M burgere på bål til mig og i weekenden var jeg i Danmark, hvor  min svoger popcorn over bål til mig og mine små nevøer. Så hyggeligt at være udenfor efter en laaaang grå og kold vinter. Det er også som om at både popcorn og alt muligt andet mad smager meget bedre når den nydes under blå himmel og lysegrønne træer. Popcorn på bål er egentlig ikke en opskrift fordi det er så simpelt. Alt du skal bruge er en olie - gerne kokos eller olivenolie - majspopcorn og salt. Og så selvfølgelig bålgryden. Den på billedet er fra BonFire, men du kan også lave en selv  ved at sætte to køkkensier sammen med ståltråd. Hold øje med to ting: at der ikke går ild i olien samt at popcornene ikke brænder på når de er poppede. God fornøjelse!

9 kommentarer:

 1. Fantastisk! Jeg æææææælsker grydepopcorn. Må vist få prøvet over bål i løbet af sommeren :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg lover dig at popcornene bliver så meget hyggeligere at spise når det er omkring et bål frem for TVet =)

   Slet
 2. Årh der er bare ikke noget der stikker udendørs madlavning :-) Vi lavede bålsted hos mine forældre i Blokhus sidste sommer og det blev indviet med popcorn :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Perfekt! Jeg er så enig i at det er ekstrafedt at lave mad udenfor. Har du prøvet at lave andet på bål?

   Slet
  2. Vi fik kun lavet popcorn sidste år, men regner med at der skal laves lidt mere i sommerferien i år når vi er i Blokhus :-)

   Slet
 3. Det er bare alt for længe siden, at jeg har fået bålpopcorn. Jeg vidste slet ikke, at der fandtes et popcornsaggregat og har bare brugt løsningen med de to sier - med varierende succes, men det er tophyggeligt uanset hvad.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det fine gear fra BonFire er vistnok også lidt dyrt, men det virker - der er blandt andet også en fantastisk pande til at lave PANDEKAGER! Og den kan man vist nok ikke leve uden!

   Slet
 4. Hvor hyggeligt er det lige.........
  Mens jeg læser dit indlæg regner det i stride strømme udenfor, så skriver det fluks på køkkentavlen som en husker til når solen skinner igen :-)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det regner også her, men jeg tror at vejret bliver dejligt i weekenden - og så er det med at poppe over bål! Har du mon et bålsted i din fine have?

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...