torsdag den 16. maj 2013

Smoothie med rabarber, banan og vanilje

Smoothie har en helt særlig plads i mit madglade hjerte. Netop fordi de gerne smager sødt, fristende og lidt uartigt, men sagtens kan laves helt naturligt af f.eks. frugt, bær og yoghurt. Og du kan variere til uendelighed! Nu er det (ENDELIG) sæson for rabarber igen - og dem elsker jeg virkelig i alle afskygninger. Til denne smoothie havde jeg dog ingen friske rabarber hjemme til en god omgang rabarberkompot, så jeg brugte i stedet frosne fra sidste år. Nyd den som morgenmad, mellemmåltid eller server til weekendbrunchen.  

Du skal bruge:
(til et stort glas)
1 banan
1 dl yoghurt naturel eller skyr
1 dl mælk eller nøddemælk
1 tsk vaniljepulver
1 dl frosne rabarber i skiver eller rababerkompot
1 tsk flydende honning eller agavesirup

Sådan gør du: 
Blend alle ingredienserne til du har en blød og cremet smoothie. Tilsæt mere mælk eller yoghurt hvis det er svært at blende blandingen jævn. Smag til om du behøver mere vaniljesukker eller honning hvis den ikke er sød nok i sig selv. Velbekomme!

11 kommentarer:

 1. Yum! Den smager med garanti af sol og sommer :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro Anne! NU er det varmt og sommer nemlig =)

   Slet
 2. Åh, det lyder lækkert. River det i tandemaljen? Jeg har så sarte tænder at jeg nærmest ikke tør prøve.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej ikke denne version. Den river ikke i noget!

   Slet
 3. Ja jeg kan godt se, at vi har lidt forskellige fremgangsmåder ;) Kan man virkelig godt anvende rå rabarber?

  SvarSlet
  Svar
  1. - hov nej sgu... det dur ikke med rå! Jeg retter lige opskriften! Tak for hjælpen...

   Slet
 4. åhh hvor lyder det godt Marian. Tror jeg må eksperimentere lidt med smoothies når jeg kommer hjem til min blender igen!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Smoothies er så lækkert! Hvor længe skal du være Italiensk Hausfrau?!

   Slet
  2. Vi tager hjem den 5. så det er jo lige straks!!! :)

   Slet
 5. Dvs det skal være frosne rabarber?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det plejer jeg at bruge… så synes jeg resultatet bliver bedst!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...