lørdag den 4. maj 2013

Svensk surprise: pre-fødselsdagsmiddag med cava i solen, rice paper rolls og vanilje panna cotta

Jeg troede, at jeg skulle mødes med M for at drikke kaffe på Järntorget i går efter arbejdet. I stedet satte han mig på en bus og gav mig info om hvor jeg skulle stå af uden jeg helt vidste hvad, der ventede mig. Totalt overraskelse, da jeg opdagede at mine kollegaer havde arrangeret pre-fødselsdagsmiddag med cava i solen og madlavning hos Klara i hendes nye, fine svenske hus. Er det ikke bare betænksomt? Bliver helt rørt og varm om hjertet over at de er så søde! Jeg fik blomster og en god rødvin (med Motörhead-label). Vi lavede de lækreste rice paper rolls med rejer, grøntsager, masser af koriander og glasnudler. Til dessert fik vi Sandras vanilje panna cotta med rabarber topping. Uhmnn.... jeg er både taknemmelig og glad for, at jeg har lært disse søde og skøre svenskere at kende. Heldige mig, at jeg sådan blev forkælet med en svensk surprise i allerhyggeligste stil. Så kan weekenden KUN blive fantastisk! 

6 kommentarer:

 1. Dejlig suprise - godt de svenske piger, tar sig godt af min aller yndlings kusine i hele verden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør de ihvertfald... det var så sødt af dem!

   Slet
 2. Jeg sidder med et stort smil på læben. Sikke da en dejlig overraskelse. Du må være en fantastisk kollega :)

  SvarSlet
  Svar
  1. hvor er du sød Malene! Jeg smiler også når jeg tænker på hvor søde mennesker jeg kender....

   Slet
 3. Nøj, hvor skønt og betænksomt, og sikke en lækker menu!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. ja ik, Anne. Jeg blev så glad! Menuen kan klart anbefales....

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...